Reklama

Reklama

Aberration

všechny plakáty
Nový Zéland, 1997, 93 min

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mne sa toto béčko náhodou celkom páčilo. Dvaja hlavní hrdinovia museli na opustenej chate v lesoch, a ešte aj počas snehovej búrky, bojovať proti zmutovaným jašetriciam (presnejšie to bol leguán skrížený s gekónom), a nebolo také ľahké ich zlikvidovať, lebo sa bez problémov prispôsobovali akémukoľvek prostrediu. Dokonca dokázali vyvŕtať do človeka dieru a ostať v ňom ako paraziti, aby sa udržali v teple. Vzhľad tých plazov síce nebol ničím zaujímavý, ale dostatok akcie a charizmatická hlavná hrdinka to zachraňujú. Bolo to napínavé, vždy sa tam niečo dialo, každú chvíľu na nich vyskočila príšerka, no a ku koncu sa to ešte zlepšilo, lebo ich prišiel navštíviť expriateľ - mafiánsky ruský ostrostrelec - takže sa dokonca dočkáme výborného gore. Záver je taktiež výborný a dostatočne krvavý. Ináč mi to trochu pripomínalo Infested, ktovie prečo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jsem na tom stejně jako kolega Ricci.s první co jsem si při pouštění vzpoměl bylo Infested. Ona ta chata k tomu dost dopomohla. Navíc předtím byly klíšťata ted nějací gekoni(nevidím v tom rozdíl:-)). Navíc loutky gekonů se uměly hejbat celkem dobře a byly to pěkný svině. Škoda že je tvůrci ukázaly až po 50 minutě. Film je dost levný a to se podepsalo na některých scénách které nevypadaly moc věrohodně. Nehostiná krajina kde neustále sněží byla fajn, a hlavní herecké duo bylo vybráno dobře. Sem tam nějaká krev a já jsem spokojený. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Tak nevím zda se mám smát nebo brečet, protože Aberration zpočátku splňoval všechny atributy dobrého a co víc, velmi lákavě atmosférického kousku, aby se poté proměnil v nesmyslný céčkový brak se zmutovaným živočišným druhem, kterého ponechám v tajnosti, abych náhodou neošidil případného zájemce o nějaký ten filmový zážitek. Právem zapomenutý štěk, kterému nepomohla ani (tenkrát) roztomilá Pamela Gidley. ()

Reklama

Reklama