Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden víkend stačí na to, aby se vám změnil celý život. Tento úsměvný příběh vypráví o čtveřici lidí, jejichž životy se navždy promění díky dvěma setkáním při jednom víkendu na Manhattanu. Ti čtyři jsou – vyjednavač na penzi Charlie Hudson (Michael Vartan), učitelka Anna Pennová (Natasha Henstridge), mladý policajt Henry Taylor (Michael Rispoli) a přitažlivá kadeřnice Tracey Meltempiová (Olivia D'Abo). (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

wayne99 

všechny recenze uživatele

Na první pohled by se mohlo zdát, že je to oddychová, možná trochu nenáročná romantická komedie. Vtipné scény vyplývají tak nějak z děje, naopak násilné pokusy o humor moc nefungují a to je asi jediný slabý místo filmu. Možná proto ho spousta lidí přejde bez povšimnutí, ale o tom tenhle snímek není. Celý film se odehrává v New Yorku, z velký části v nádherných interiérech známého hotelu Plaza, nebo v Central parku a je velmi dobře obsazený – krásná Natasha Henstridge je určitě největší tahák filmu, jejím protějškem je sympaťák Michael Vartan. Druhou dvojici tvoří drsňák Michael Rispoli a prostořeká Olivia d`Abo, kterou si můžete pamatovat jako Karen, starší sestru hlavního hrdiny ze seriálu Báječná léta. Určitě jde o jeden z nejkrásnějších filmů s Natashou Henstridge, která takových pohodových snímků moc nenatočila. Právě tady nezapře svojí původní profesi modelky, působí decentně sexy, třeba při večeři v hotelový restauraci je opravdu nádherná. Pro její fanoušky je tenhle film nutnost, tím spíš, že nic podobného (kromě Samotářů v New Yorku) nenatočila a nejspíš už ani nenatočí. Navíc moc nechybělo a vůbec se to nemuselo dostat do distribuce a to by byla velká škoda, protože je to hodně příjemná záležitost. Steven Feder natočil film v roce 1998, ale kvůli různým smluvním problémům byl uvedený až o dva roky později. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

taková milá malá poměrně všední romantická komedie, jejíž obsah sice zapomenete rychle, ale ozvěna některých momentů může v duši deznívat dlouho.. hlavní dvojici tu kupodivu zcela zastínla dvojice "nahrávačů" Rispoli - d'Abo, kteří vytvořili usměvně svérazný pár.. ()

Reklama

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné. Dlouhé, nicneříkající záběry na to, jak hrdinové přemýšlí/ jsou zdrcení atd. Hlavní hrdinka je minimálně pro mě naprosto nesympatická, z Vartana, kterého mám jinde docela ráda zbyla jenom ta slupka. Neuvěřitelně klišovitý závěr, který byl natolik předvídatelný, až se mi z toho chtělo brečet nikoliv dojetím. Možná, že by si to zasloužilo jednu hvězdičku, ovšem já dopředu uhodla i ten kočár. E-e. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Film je úplne predvídateľný. Myslím, naozaj, že má kýčovité línie a smiešne nemiestné a málo rozvinutý podkres, mohlo dôjsť k akémukoľvek inému koncu, ako tomu, ktorý sa stal. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama