Reklama

Reklama

Jedovatý břečťan 3: Pokušení

  • USA Poison Ivy 3: The New Seduction (více)

Obsahy(1)

Catherine Greerová zjistí, že její manžel má poměr se služkou. Okamžitě ji tedy propustí a i se dvěma dětmi vyhodí z domu. Z celé události je smutná Greerovic dcerka Joy, která ve Viole, jedné z dcer služebné, ztrácí jedinou kamarádku. O jedenáct let později, kdy už je Catherine mrtvá a Joy žije sama s otcem, se u dveří objeví Viola a žádá o práci a bydlení. Joy jí přes otcův odpor poskytne útočiště. Viola, ze které se stala luxusní prostitutka, začne okamžitě ničit celou rodinu. Joy má chlapce Michaela, který měl kdysi problémy s drogami, ale úspěšně je překonal. Viola ho nejen svádí, ale také mu opět sežene drogy. Nakonec mu dá smrtelnou dávku přímo do krční žíly. Joyinu kamarádku Jamie opije, přiváže k posteli a namluví jí, že se s Joy oddávaly zvráceným praktikám. Jamie zděšeně prchá a nechce Joy už vidět. Poslední, koho se chce Viola zbavit, je Ivan Greer, který kdysi její matce sliboval lásku a pomoc, ale slib nedodržel... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film je nakonec nesmírně předvídatelný a nepřinese nic nového. Je v konečném důsledku celkem nudný, na druhou stranu se alespoň snaží trochu té nahoty, o trochu toho šokování. Jaime tady nic moc nehraje, ale to ona nikdy. Stačí to. Její tělo je dost dobré na to, aby to tomuhle kousku vydrželo až do konce. Je to hodně povrchní, ale nic moc jiného s tím nenaděláte. V patnácti vám to bude stačit na noční fantazie. A možná i ve třiceti. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tomu nevěřím !! Nemůžu uvěřit, že by mě podváděla, když já jsem jí věrný !!" ;) Třetí příspěvek ubohoučké sérii Poison Ivy, která se snaží svoji prázdnotu a pitomost maskovat za škatulku erotický thriller, mě překvapivě bavil nejvíce pouze díky Jaime Pressly, která se opravdu velmi snaží, je neskutečně sexy, byť se ukazuje úplně nahá o poznání méně často než její předchůdkyně Drew Barrymore a Alyssa Milano, tu pomatenou holčičku jí věříte, ale prostě nemá co hrát, její postava promenující se městem jen v koženém kabátku je k smíchu.. Máme k dispozici celkem zajímavé momenty i charaktery, bohužel vše je odpudivě nedotažené, třeba Viola by se rozdala už ve třinácti, na její sestru později ani nepřijde řeč, naopak Joy v podání rozkošné Megan Edwards je po matce frigidní nanynka s jasně obsedantně kompulzivní poruchou, což však tvůrci zase později naprosto ignorují, její přítel Michael tragického hezouna Grega Vaughana coby smažka na odvykačce dík Viole znovu čichne ke svému, ale později je zase úplně happy, to vše jasně naznačuje, že Karen Kelly si asi taky něco smrkla, když látala scénář, v němž vyzdvihuje určité znaky týkající se hlavních postav, aby je následně nechala naprosto plavat, právě zde logika varovně zdvihá prst, samozřejmě, že prostředníček, jakoby se snažila odvést divákovu pozornost, aby si neuvědomil, jakou bezbřehou sračku to vlastně sleduje !! I všechny erotické scény zavání spoustou kýčovitých klišé, navíc ta příchuť S/M už hraničí s trapností, nakonec však Jedovatý břečťan 3 tentokrát přes totální průhlednost a předvídatelnost děje příliš nenudí, vše totiž velmi svižně odsýpá, což má na svědomí především výborná práce kameramana Poláka Felikse Parnella, který se otrkal především u seriálu jako Tráva či CSI, ovšem doplácí na naprosto idiotský scénář plný nedomyšlených nesmyslů, finální záběr s absencí dotažené pointy a záběrem na měsíc, kdy máte symbolicky k názvu filmu také Pokušení, ale vymazat si paměť o posledních 95 minut, mluví za vše !! Soundtrack Rega Powella, který bodoval spíše hudbou k rodinným komediím typu Kdopak to mluví, vyznívá do ztracena a ve výsledku film rozhodně není thrillerem, jen velmi špatnou komedií bez vtipu s příchutí lehké erotiky, která směšně působí pouze v okamžicích, kdy se tváří vážně, tedy více než polovinu stopáže, čímž nás Kurt Voss připravil o veškeré napětí.. Mimochodem už jste někdy viděli úspěšnou tenistku s takovýma nohama ?? ;) ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ano film je opravdu horši než se tu v komentářích píše, ale ani já prostě neodolám postavě Jaime Pressly, protože tady ukazuje hodně a asi naposled. Jaime je prostě Bohyně. Nejen že má blond vlasy a modrý oči, ale ještě má ten svůj suchý hlas a umí i celkem hrát, takže díky ní jsem se na konci i celkem bavil. Film je neskutečně blbý, ale díky Jaime trumfnul aspoň ten s Drew Barrymore a některé záběry tady jsou docela vtipné..... a jiné pekelně hot. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Po prapodivny odbocce s Alyssou Milano tu mame opet zlou Ivy, rozvracecku stastne rodinky. Rachiticka neznama hlava si to rozda s septajicim S/M magorem v podani protivny Pressly. Nedokazu rict, jestli to bylo lepsi nebo horsi ve srovnani s prvnim dilem - Drew Barrymore nebyla takovej magor a dalo se ji fandit, obzvlast kdyz proti ni stala opice Sara Gilbert. Tady rachiticka neznama hlava nebyla protivna, naopak Pressly od zacatku neukazala nic, cim by si ziskala moji sympatii. Navic ozvuceni bylo naprosto katastrofalni.. ale pisnicky lepsi nez ve dvojce. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

O malý kousek lepší než druhý díl. Asi o tak velký kousek, jako kolik nosí Jaime Pressly ve filmu oblečení. Ale opravdu, casting Jaime byla ta nejlepší možná volba, protože ze všech Ivy je rozhodně nejvíc sexy. A také se tu ze všech nejvíce obnažuje. O to je zase chudší děj, jehož rozsah se skrouhnul na minimum v podobě toho, že se celý děj odehrává v jednom baráku. Musí se ale uznat, že v poměrně velkém ;-) Nejlepší část je opravdu pro ty, jako jsem já, co si chtějí dát všechny díly za sebou (což, prosím, nedělejte), protože úplně na konci filmu SPOILER Jaime zemře stejným způsobem, jako Drew v prvním díle, kde jí hlavní postava drží za řetízek na krku, ten praskne a záporná postava spadne. V prvním díle z balkónu, ve třetím ze schodů. KONEC SPOILERU Nicméně, jedná se o brak největšího kalibru, který se natočil jenom kvůli Jaime, která byla (a bohužel, stále je) natolik hloupá a vlezla do takhle špatného filmu. Ale tohle je její první film, takže jsem ochotný jí to odpustit ;-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Kalifornia ve městě Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama