Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam (Perry Lang) a Nelson (David Knell), dva sympatičtí lůzři, se vydávají do Fort Lauderdale na Floridu zažít svá první večírková dobrodružství. Jejich prabídné šance u dívek prudce vzrostou, když jsou s nimi omylem ubytováni dva veteráni místních party (Paul Land, Steve Bassett), kteří nemají problém oba zelenáče zapojit do svých eskapád. Povedené jarní prázdniny tak může zhatit už jen Nelsonův otčím nemající pro synovo výstřelky žádné pochopení. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Komedie co potěší dva noumové v pokoji se dvěma zkušenýma borci , kteří jím ukážou jak se správně prožívají prázdniny soutěž placáku do vody, chlast ženy, nejvíc mě dostal výraz chlapcu když viděly pořádnou holku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sem tam je snímek i maličko sexy, ale jinak je to jen klasický film o tom, jak mladíci jedou na pláž, aby si zde užili, ale všechno je trochu komplikovanější, než by se zdálo, hlavně když po jednom jdou namakané gorily. Ani v té oblasti erotického napětí ale snímek moc neexceluje, jediná scéna, která mě rozesmála, byla s krokodýlem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najprv som nedúfal, že si režisér jedného z najslávnejších slasherov, poradí aj z tuctami na chlast a sex nadržaných mladistvých. Myslím, že je to ešte ťažšie, ako kočírovať tých, čo idú na jatka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Tělo na plakátě údajně patří modelce Tammy Lynn Leppert, která se ve filmu mihne coby účastnice boxerského zápasu. Na pláži byla také spatřena naposledy 6. července 1983, kdy se za podezřelých okolností ztratila a doteď je pohřešovanou osobou. (Fenk)

Reklama

Reklama