Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(24)

172 démonů svým řáděním obtěžuje obyvatele Williard's Mill. Je to odplata za rozsáhlé upalování čarodějnic, k němuž tu docházelo před mnoha sty lety. Evie, nová osoba ve funkci městského šerifa, musí spolupracovat s dřívějším šerifem Stanem Millerem, který byl donucen odstoupit po hádce, k níž došlo na pohřbu jeho ženy. Jediný způsob, jak mohou Evie a Stan město zachránit, je ten, že všechny démony najdou a zlikvidují. Klíč k záchraně spočívá v tom, že je třeba dešifrovat prastarou knihu, nalezenou mezi šitím v pokoji nedávno zemřelé Stanovy manželky. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

McGinley hraje výborně a jeho přízvuk je super, což dokazuje ve Scrubs a Ground Floor. Tady bohužel moc prostoru nemá, navíc jako v předešlých seriálech si role asi moc neužívá. Na Janet Varney se docela dobře kouká a tak aspoň tolik nevadí, že se to točí víc o ní. Seriál se snaží svést na vlně úspěchu Ash vs Evil Dead, bohužel to tady nešlape tak moc dobře. Některé epizody jsou fajn a pobaví, ale je tu i dost epizod, které nezaujmou. První série mě docela bavila, ale druhá už skoro vůbec. Doufám, že se McGinley uchytí brzy v něčem lepším. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Nebyť Johna C. McGinleyho (ktorý mi tu trochu pripomínal Ala Bundyho) prvú (a najskôr asi aj poslednú) season ani nedopozerám. Naopak jeho filmovú dcéru Denise by som najradšej zaživa stiahol z kože - tak drbnutý a na nervy vám lezúci charakter som už dávno nevidel. Toto porovnávať s Ashom nemá absolútne zmysel - všetko naprd - zápletka, efekty, masky, humor, proste všetko. Zbohom Willard's Mill! ()

Reklama

dalver 

všechny recenze uživatele

Kým Campbell so svojimi kumpánmi žmýkajú z Asha všetko to najlepšie a dodávajú to zábavným spôsobom tak tie zožmýkané zvyšky predávajú tvorcoiva Stan Against Evil. Nápad spraviť akúsi novodobú Buffy premožiteľku upírov kvitujem. Príbeh zasadený do mesta, kde v minulosti pálili čarodejnice a proti démonickým stvoreniam postaviť bývalého šerifa a sexi šerifku vyzerá zábavne. No tu končí hľadanie i nachádzanie pozitív a celý tím to evidentne bral ako relax a zábavu. Herci až nezvládnuteľne a trápne prehrávajú. Triky, cgi a kostýmy sú úbohé a poteší len zopár masiek a občas hlášok. A ak sa pri 20minútových dieloch sa stíha divák pri hororovej komédii nudiť, nie je to vôbec dobré. Jedna séria stačila. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Rip-off seriálu Ash vs Evil Dead, jenž se vyznačuje o fous větší hororovostí, ale naneštětí i vtipností. V hororovém žánru je humor považován za velkou přítěž, která obvykle spolehlivě zničí jakékoliv zárodky strašidelné atmosféry. Hororovost Stan Against Evil tedy pochopitelně nespočívá v přetrvávajícím mrazení v zádech, nýbrž v nahodilých lekačkách za doprovodu skřehotajících čarodějnic, které jsou umocněny relativně povedenými maskami. Potřebnou silou přesto nedisponují. Pouze si v dané situaci divák říká: "Ano, nyní se jedná o hororový seriál." Ve výsledku si Stan Against Evil odnáší jednu silnější hvězdu a kvalitativně se řadí lehce nad úroveň svého klonu. Jakožto zdejší hororový expert tak opravdovým fanouškům hororu nemohu zhlédnutí tohoto seriálu posvětit. ()

RobLord 

všechny recenze uživatele

V Salemu bylo během čarodějnických procesů popraveno 19 lidí. Ve Willard's Mill upálili 172 čarodějnic. Newhampshirské městečko dodnes stíhá kletba. Straší tu démoni, dějí se ďábelské věci. Každý šerif zemřel nepřirozenou smrtí. Tedy až na Stana. Ten ve funkci působil pod ochranou své ženy - lovkyně démonů. Až do její smrti a svého důchodu si toho nevšiml. Do Willard's Mill nastupuje nová šerifka Evie Barretová. Spolu se Stanem čelí útokům démonů z pekel. Seriál Stan Against Evil má sice některé společné prvky s Ashem, ale ve výsledku je jiný. Na mě působí jako zábavný sitcom, u kterého se uvolním a zasměji (nezřídka nahlas). ()

Galerie (224)

Reklama

Reklama