Reklama

Reklama

Topper se vrací

  • USA Topper Returns
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film Topper se vrací byl natočen jako třetí v pořadí této duchařské série. Cosmo Topper se vrací domů a po cestě se mu do auta vnutí dvě mladé ženy, které málem zahynuly v havarovaném taxíku. Přes všechny možné problémy ze strany své žárlivé manželky Topper nakonec odveze obě dívky i s užvaněným černým šoférem do záhadného a ponurého sídla Carringtonových situovaného vysoko na útesu. Právě sem přijíždí Ann Carington (Carole Landis) v předvečer svých jednadvacátých narozenin, aby se setkala se svým otcem (kterého nikdy neviděla), a převzala obrovské dědictví po matce. Ann žila celou dobu v Orientu, a s ní přijíždí i přítelkyně Gail Richards (Joan Blondell), aby jí dělala společnost. Obě si vymění ložnice, což se stává Gail osudným. Je zavražděna. Z jejího těla vystupuje duch, ale ten nemůže odejít do nebe. Musí totiž nejprve vypátrat, proč k vraždě došlo. Vypraví se v noci do Topperova domu, a od té chvíle začne Topperova „černá můra“ nanovo. Topper je nucen vypravit se ještě v noci s duchem Gail do sídla Carringtonových, aby společně pátrali po jejím těle… (marťan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu ide o najlepšieho zástupcu TOPPER série, už len kvôli mysterióznemu príbehu a výprave, ktorá akoby bola poctou universalovským hororom. Humor je však na rovnako infantilnej úrovni. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tyhle komedie jsou obcas spis jak sitcom. Odehravaji se v podstate ve dvou mistnostech (mistech), je tam parta ruznych a ruzne hlaskujicich postav a takove snadno uchopitelne vtipy. Tenhle filmek jsem chtel videt hlavne kvuli Carole a Joan... ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Už jen spíše zklamání se špetkou hororu. Téměř skoro žádný humor, kdo vidět předchozí díly, už ho opravdu nic nepřekvapí. 45%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film získal několik nominací na Oscara – za nejlepší efekty Roy Seawright, za kameru Norbert Brodíne, a opět Elmer Raguse za zvuk. (marťan)

Reklama

Reklama