Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Morgan (Gene Tierney) si stopne obchodního cestujícího Jima Fergusona (Ted North), který jede na sever do L.A. Jim netuší, že Steve je lupič a chladnokrevný vrah, který právě zastřelil starého pokladního v bance, když mu nechtěl vydat peníze. Na benzínce Jimmy volá manželce, že už je na cestě, a Steve vezme dvě stopařky, starší protřelou Agnes (Betty Lawford) a mladou naivní Carol (Nan Leslie). Když zaslechne v rádiu, že policie chystá zátarasy na silnicích, přesvědčí ostatní tři, aby přespali v chatě na pobřeží. Noc ale není jednoduchá, jeho pravá povaha se projevuje a vše skončí další smrtí. Policie se navíc blíží, protože obsluha benzínky poznala vraha podle popisu a nahlásila to policii v San Diegu. (Peabody)

(více)

Recenze (3)

M.E.J.L.A. 

všechny recenze uživatele

Příliš ukecané, vizuálně nezajímavé a navíc v hlavní roli s Lawrencem Tierneym, kterého jsem schopný snést jenom v Born to Kill. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Drama o vrahovi a jeho rukojmích naráží na hlavní problém, že ti rukojmí vlastně skoro celý film neví to, že jsou rukojmí, což vlastně eliminuje jakoukoliv dramatičnost. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nan Leslie mi trosku pripominala mladou Anne Baxter a trosku Claire Trevor, zajimava slecna. :-) Kratka rolicka pro moji oblibenou Marian. Film je z katogorie tech lacinejsich noiru, trosku upovidanejsi nez jsme zvykli, ale ze by to byla uplna katastrofa, to si nemyslim. 3- ()

Reklama

Reklama