Reklama

Reklama

Volební noc

(festivalový název)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Valgaften čili Volební den se zaměřuje na problém rasové nesnášenlivosti s lehkou ironií a černým humorem kterým A. T. Jensen opět nepřekvapil. Jak rychle se může otočit názor jednoho tolerantního muže? (raffspIn)

Recenze (17)

akisha 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné, navzdory vážnému tématu. I v těch krátkých 11ti minutách je spousta skvělejch hlášek a míst k zamyšlení. Mini-herci v mini-rolích přesvědčiví. Povedená záležitost. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

severania nie sú vždy len ponurosť. severská komédia má svojho čierneho koňa v Andersovi Thomasovi Jensenovi a svoj talent vykazuje od začiatku - ako to dokazuje táto prvotina s výborným Ulrichom Thomsenom. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

V základě nijak výrazný film, ale zato s velmi aktuálním poselstvím. Hodně mně zaujal režisérův přístup jakým nenásilným a nemanipulovatelným způsobem ukazuje problém společnosti. ()

zette 

všechny recenze uživatele

O umeni a nadhledu A. T. Jensena jsem nikdy nepochyboval, zvlast po Adamove jablku. Vyborny kratkometrazni film, skvele tema, typicky seversky vtip. Dokonalych cca 10 minut meho zivota:-)! ()

elgato 

všechny recenze uživatele

- "Víte proč arabové smrdí?" -"Oni nesmrdí." - "Ale ano. Smrděj propocenýma turbanama, a víte proč?" - "..." - "Aby je i slepci mohli nenávidět." ... mikropříběh o tom, jak se cestou k volební urně stát rasistou. ()

Reklama

Reklama