Reklama

Reklama

České Pulp Fiction a Blair Witch

všechny plakáty
Krátkometrážní / Experimentální
Česko, 2000, 30 min

Recenze (10)

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Asi je to šílené jako Pulp Fiction a nepochopitelné jako Blair Witch, ale přece jenom mi tam chybí něco, proč bych tenhle kraťas nazývala 'filmem'... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem to ještě nehodnotil. Tenhle experiment, jehož cílem je vytvořit nejamatérštější film z nejamatérštějších, se podle mě tolik nepovedl, i když vypadá opravdu hrozně (a to byl účel). I když to však je záměrná brutální amatérština, pořád si myslím, že to mohlo být "horší" (chápej lepší v tématu experimentu) ve všem - chtělo to hodně přehrávání, ne jen neustále opakování vět, nesmyslnější děj, horší kameru a asi i míň minut, poslední minuty jsou nesnesitelné. Efekty to má ale úžasné, především v mojí oblíbené scéně, kde je zemětřesní. Pak se mi líbí už jenom scéna s příchodem "zabijáka" s krumpáčem, u toho všeho jsem se fakt zasmál, ale jinak už nic. V dnešní době by to šlo pohnojit ještě víc, stačí se jenom podívat na Pavla Dorotku, každopádně si myslím, že i na rok 2000 to mohlo vypadat "hůř. Lepší 2* ()

KrajicHlad 

všechny recenze uživatele

Výtečná kamera i střih, precizní choreografie bojových scén, strhující herecké výkony, díky nimž se divákům hmatatelně otvírá svět paranoiou a somnambulismem stižených ornitofobiků (o výjimečnosti kostýmů a výpravy netřeba polemizovat). Jářku, o -henryho- návrhu je nutno skutečně vážně přemýšlet, zodpovědná osobo. // P. S. Proč tedy jen čtyři? Abych té vší dokonalosti trochu obrousil hrany. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Tento článek Bohdana Karáska vám jistě pomůže snímek lépe pochopit, pokud se při jeho sledování škrábete na hlavě, říkáte si 'What the Fuck' a vpravdě nevíte, co si máte myslet, popřípadě se chystáte vypnout přehrávač a "zaodpadovat" si na CSFD (konkrétně k tomuto filmu se Karásek dostává v podbodu IV) http://cinepur.cz/article.php?article=10 ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

Tak kde začít ?? Zaprvé: Nejedná se o film. Pokud sem dáte tohle ofiko, můžete sem dát každou domácí p..čovinu. Osvětlení ? Pro tvůrce tabu. Zvuk ? Vědí co to je ? Netuším. A co přesně měla bejt spojitost mezi Pulp Fiction a tou sr..čkou, co jsem já k..kot shlídnul do konce ? Nudný dialogy ?? Všechno jinak ? CO ???? NIC. Nehledě na to, že si tam někdo spletl psychologa s psychiatrem a herecký výkony byly horší než v divadle základní školy. Když už teda o tom mluvíme jako o filmu. Jedním slovem... nevím, jaký slovo použít: Průs..r, sr..čka, h..vno, k..rva, do h..jzlu. Za mě -200% Nefunguje to ani jako parodie. Kriste v..le, jak tomu někdo mohl dát 3,4 nebo dokonce 5* ??? Já to nechápu. Tohle je u mě české Pulp Fiction: http://www.youtube.com/watch?v=KpYmP4RmYlg ()

TD 

všechny recenze uživatele

Kdo si pustí film s názvem "České Pulp Fiction a Blair Witch", musí být po zásluze potrestán. ()

Reklama

Reklama