Reklama

Reklama

Common Law Cabin

  • Velká Británie How Much Loving Does a Normal Couple Need?

Obsahy(1)

Do zapomenutého příbytku, kde bydlí starší veterán a jeho nová manželka s dcerou z minulého manželství přijíždí zbohatlický pár a lupič se svým lupem. Dcerka je velice vyspělá a dospívá, manželka velice chtivá stejně jako manželka zbohatlíka. Všechny jsou velice náruživé a rozjíždí to se všemi ostatními muži. Lupič nabízí otci koupi celého zapomenutého ranče, ten odmítá. Dochází k šarvátce kde se strílí, vše ústí ve smrt lupiče a šťastnému konci, kdy všichni ostatní nabaženi nachází i ukradené milióny. (Golemaster)

(více)

Recenze (5)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Ze známých modelek se ukáže světlovlasá švédka Babette Bardot, která si užila mezinárodní úspěch jako burleskní modelka během 60.let. Udělala několik krátkých vystoupení v řadě sexploitation snímků a byla častým hostem v TV a v rozhlasových talk show. Prohlašovala, že je příbuzná s herečkou Brigitte Bardot a že jednou seděla jako model pro Pabla Picassa. Další účast má známá tvář ze světa modelingu Adele Rein či Alaina Capri, pozdější učitelka, která byla zděšena když zjistila, že Meyer ukázal ve filmu její tělo víc než je zdrávo. Capri hrála ve dvou jeho filmech a v roce 2004 mu byla také na pohřbu. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Nebo taky "Benny Hill točí Poslední plavky". Ačkoliv má film jakousi zápletku, mě nepřišla ani napínavá, ani zajímavá. Jestliže film stojí na ukázkách poprsí vyvinutých dam, tak je tak sestříhaný, že si je všechno třeba jen domýšlet a toužebného okamžiku se nedočkáme. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Russ Meyer predstavuje rieku Colorado a trojčlennú rodinu, kde hrá macochu Babette Bardot. Využíva tu hercov z Mudhoney, kazateľa a utečenca. Z hercov najviac teší ich dikcia, ako to už v Meyerových filmoch býva. Zápletku zase tradične tvorí okolo polonahých prsnatých žien, možnosti nevery či mravného ohrozenia dcéry, pričom občas pobaví dialógmi. Okrem nahoty sa snaží zaujať aj násilím či trestaním žien, ale tieto scény mu veľmi nevychádzajú. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama