Reklama

Reklama

Recenze (5)

MM11 

všechny recenze uživatele

Pozapomenutá Meyerova hříčka ze zlatého období. Klasické atributy nechybí, formálně OK. Takže proč ta zaprášenost? Za prvé je to poněkud nevzrušivé. Chybí větší míra efektních prostřihů a samotné prostředí zásadní atraktivitou taky zrovna neskvétá. A za další ani lepší příběh by neškodil. Na primitivní děj by asi bývalo zbytečné si stěžovat, ale oživující hlášky a bizardní dialogy jsou zde jen v náznacích. Přesto pro fanoušky nepochybně nutnost. Už jen za neobyčejně vyzývavou Alainu Capri či za extravagantní Haji (ona lesní divoženka, která je naprosto bezkonkurenční a krade film pro sebe). A ve chvílích přátelských radovánek je podobná ujetost skoro ideální. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje "ostrá" verze, rád se podívám znova. Ale spíš ne. Spíš je to blbé a bezzubé a infantilní jako v té oficiální verzi, kterou jsem zhlédl. Opravdu to nestojí za námahu očí. Snad jen... Ta "lesní divoženka", co navrací dědkovi mužnou sílu. Čti: Příroda, jež se navrací do vyprahého těla a zemdleného ducha maloměšťákova... Herecky je to ztvárněno na čtyři mínus (školní, nikoli hvězdné hodnocení), ale nápad a potenciál... ten tam je. Jenom to zpracovat jinak. Jen to neodfláknout. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Russ Meyer prostredníctvom rozprávača na začiatku vymenuje pojmy súvisiace so sexom a ponúkne strih navzájom nesúvisiacich scén. Prekvapí úvodnými titulkami napísanými na schránkach. Rozprávač uvádza z filmu veľmi veľa, ako vždy ale poteší dikciou. Najväčšou kvalitou filmu je plagát Roberta Mitchuma na stene. Režisér si tu oproti iným svojím filmom vymyslel postavu lesnej bohyne neresti, ktorú hrala herečka Haji, známa z Motor Psycho, ku ktorej pridal ľahko orientálnu hudbu. Záverečná bitka mi prišla trochu prepracovanejšia ako tá vo filme Lorna. Problém mám ale s vyriešením zápletky prostredníctvom čarovného odvaru divožienky. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Jedna a půl. Takové volné pokračování nadržené Lorny v barevném provedení. Lehký humor, velké výstřihy. Úplný začátek a úplný konec mi přišel nejhezčí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama