Reklama

Reklama

Mondo Topless

Obsahy(1)

Za sebou propojené množství profilů různých tanečnic. Různé typy žen vypovídají různě o svém povolání. Vše se vrtí, skáče a smyslnně tančí. Bujaré poprsí podmínkou! (Golemaster)

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Co dokument... tohle je jedno velký promo na go-go; rocková muzika a holky trsají, respektive natřásají kozy na x různých způsobů. Ale aby to nebylo tak šíleně monotónní a bez obsahu, máme tu na úvod i malou prohlídku po San Franciscu a po celou dobu komentáře jednotlivých tanečnic, vesměs jak moc přitom cítí volnost a sebevědomí. Ve finále hezky swingin’ 60s, plnohodnotný zářez v Meyerově bláznivý a oddychový filmografii. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nuda. Dívat se hodinu na zběsile sebou škubající (někdo by to mohl teoreticky považovat za tanec) nahoře neoblečené dámy nezní jako špatný nápad, ale to by jejich trhané pohyby musely být aspoň trochu sexy. A poslouchat k tomu myšlenky dotyčných už je trošku sadismus. Russ Meyer se prý tímhle "filmem" hojil z neúspěchu Faster, Pussycat! Kill! Kill!, každopádně Mondo Topless je to nejslabší, co jsem od něj zatím viděl. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Hopsandy, hopsandy, všade samé hopsandy. Samozrejme s odhaleným vyvinutým hrudníkom a výraznými mihalnicami, ktoré sa v divných kreáciách podľa potreby štábu, zvíjajú a robia rôzne blbinky pred kamerou. Do toho všetkého znie hudba a krátke vyjadrenia mondo tanečníc, čo z tohto diela robia aspoň aký-taký dokument (pár serióznych záberov ulíc a tak sa tiež objavilo). Tu však o pamiatky nejde, ale ide o niekoľko žien, ktorá sa vyjadrujú k svojmu povoľnejšiemu spôsobu života. Nie je to nič sexi, ani dokument so strhujúcim tempom s výraznou výpovednou hodnotou, ale trocha zábavná kozatá fraška, pri ktorej sa Russ Meyer trocha pobavil a vypustil paru. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„Lorna. Woman too much for one man.“ Tabuľa s nápisom Twin Peaks. Ale David Lynch to nie je. Russ Meyer začína vtedajšou tanečnou hudbou v uliciach San Fransica. Kvalitným rozprávačom predstavuje mesto, čo strieda so šoférovaním prsnatej blondíny. Vo filme si zahrala aj Lorna Maitland, známa z jeho skorších filmov Lorna (aj so scénami odtiaľ) a Mudhoney. Veľmi skoro zájde ku vysvetleniu svojho názvu filmu. Spovedá tanečnice a striptérky, čím stále drží focus na to, čo ho zaujímalo aj v iných jeho filmoch, a to bolo nahé ženské telo. Štruktúra filmu je mozaiková, ako bola v EroticaHeavenly Bodies!, ale tento film Meyer koncipuje ako dokument. ()

Reklama

Reklama