Reklama

Reklama

Pandora Peaks

všechny plakáty
USA, 2001, 70 min

Režie:

Russ Meyer

Scénář:

Russ Meyer

Kamera:

Russ Meyer
(další profese)

Obsahy(1)

V tomto případě se nejedná o film v pravém slova smyslu. Pandora Peaks byla známá pornoherečka a několikrát pracovala i na filmech Russe Meyera. Ten se zhruba po 20-ti leté tvůrčí odmlce rozhodl ještě jednou vrátit k filmařině. Výsledkem je tento zhruba 70-ti minutový sestřih záběrů Pandory Peaks v její plné kráse. Záběry na tančící a laškující Pandoru, natáčených během několika let na různých místech, doplňuje její vlastní monolog a klasicky meyerovské prostřihy na krajinu. (Ruut)

(více)

Recenze (3)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tento "film" vzniknul asi 20 let po posledním regulerním Meyerově filmu. A co hnalo 80-ti letého staříka se znova vracet po tak dlouhé době? Těžko říct. Možná finanční problémy. Každopádně se tu nejedná o film jako takový, ale je to pouze sestřih scének jedné z Russových nejvýraznějších hereček. Celou dobu běží na obrazovce spolu nijak nesouvisející scény ukazující Pandoru v plné kráse. Podobně je koncipován už jeden z nejranějších režiserových filmů = Mondo Toples. Ale ten je o dost zábavnější. S těžkým srdcem dávám jakožto velký R.M. obdivovatel 40%. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Kozy, kozy, kozy.... Inu co dodat? To co jinde Russovi chybi, tady az prebyva. Kdysi v noci chodily porady typu Playboy a Penthouse - tetno by do serie idealne zapadl a nejednoho divaka zkusene prevalcoval/omracil - v kriminalistickem zargonu - naraz do hlavy tupym predmetem ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Hrá Pandora Peaks, Tundi, Anthony James Ryan a ešte nejaké prsnaté ženy. Rozprávačom je tentoraz samotný Russ Meyer. Ukazuje pekné výtvarné umenie, samozrejme, svojej obľúbenej témy, veľkých ženských pŕs. Režisér predvádza svoju zábavnosť dokumentárneho štýlu, svoj legendárny strih trochu v slabšom meradle ako v jeho vrcholoch, vracia sa určitými scénami, miestami a hercami ku svojim predošlým filmom, ako Faster Pussycat! Kill! Kill!; Beyond the Valley of the Dolls; Beneath the Valley of the Ultra-Vixens. Ťažobné stroje na ropu prestriháva s cvičením v posilňovni na stroji Trimax. Zosiluje niektoré zvuky a iné dáva tam, kde nepatria na zdôraznenie nálady situácie. Humoru to ale veľmi nepomáha. ()

Reklama

Reklama