Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clint je hodný, mladý a milující muž. Ale vzal si supermrchu. Ta jej podvádí s kým se dá. Jednoho dne ji ale jeden z milenců zabije a vina padne na nebohého Clinta. Ten prchá před zákonem a po cestě potkává další ženy = supermrchy. Pracant a poctivec v jedné osobě je sváděn mimo jiné barmankou, vnadnou černoškou rajtující na bugýně, nebo vesnickou selkou. A pokaždé když odmítne, tak se se zlou potáže. Supervixens je jeden z pozdějších filmů Russe Meyera. Je plný absurdních situací, parodičnosti a hlavně smyslných žen. (Ruut)

(více)

Recenze (22)

Cushing 

všechny recenze uživatele

Nejerotičtější, nejvtipnější, nejfreudističtější, nejsrozumitelnější, "nejlogičtější" film Russe Meyera (tentokrát bez slaboduchých, politiku kritizujících a společnost zesměšňujících vložek), kterému bych dal s chutí "za pět", kdyby to nebyla taková ptákovina. Ach jo -- proč už dneska ženský nevypadají takhle? (Já vím, že pár jich tak VYPADÁ, ale jejich adresu ani číslo mobilu rozhodně nikomu nedám, ha ha.) A proč si z nich už nikdo nedělá srandu, stejně jako z chlapů? Ha ha ha ha ha, tohle je jííííííííízda! (Omlouvám se za pubertální komentář, ale ten flick si ho prostě vynutil.) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vítej do růžový reality Russe Meyera - nadržený kozatý kundy všude. Žánrový mix bych popsal jako ujetá chlípná veselka, kde zaujme alpská dojička, hluchoněmá černá dcerka, nebo podnikavá pumpařka a jejich impozantní obdařený výstřihy, ale také Charles "Murdock" Napier a jeho strážník sadista. Před tím vším utíká hlavní hrdina, roztomilý chudák, no a to je sympaticky jednoduchá zápletka :) Správný sedmdesátkový odvaz, přes dost brutální vraždu je to překvapivě feel-good pohodovka, extra vděčná v dnešní svázaný a podivný woke době. ()

Reklama

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle filmeček chci vidět znova a zkouřenej! Tohle je prostě pecka svýho žánru, svý doby! Filmeček bavil neskutečně od začátku až do konce, neskutečnej úlet! Scéna s vanou se nedá zapomenout, fízl v podání Charlese Napiera taky ne. A ty baby, jedna lepší než druhá! Tady šlo na castingu pouze o jedno :D ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Opět místy humorný, vnadnými ženami nabytý, úmorně nudný exploitation flick ze série "vixens". Výborná scéna je, jak Harry zabije svou ženu v koupelně - vynikající. Pro doplnění databáze: v roli Harryho ženy Shari Eubank http://celebslists.com/10900-shari-eubank.html, opět největší sexbomba Uschi Digard (http://herachy.com/actors-7_Uschi-Digard.html) v roli nadržené selky, Christy Hartburg viz titulní strana plakátu, Colleen Brennan (http://monsveneris.tumblr.com/post/33761757808/cultqueens-colleen-brennan), černoška Deborah McGuire (http://iwishiwasbornearlier.tumblr.com/post/25933827262/retroebony-deborah-mcguire) a skvělá Haji. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Ten Clint měl při vší tý smůle ale pořádnou kliku! Moji první zkušenost s Meyerem hodnotím pozitivně, do budoucna se mu určitě vyhýbat nebudu. Ač přízemní zábava, ten chlap točit uměl, to se musí nechat, zrovna tak jako se musí ocenit jeho vkus na ženský. Atmosféra lehce sexuálně vzrušujícího filmu mi chvílemi evokovala německý erotický komedie sedmdesátejch let, takže pamětníkům bych to popsal jako "úsměvný road movie à la kožený kalhoty". ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama