Reklama

Reklama

Recenze (22)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě grandiozní a excelentní!! Meyerovi se vyloženě povedla ztřeštěná taškařice, kde hlavní roli hrajou kozy, kozy a kozy, nahý ženský a spousta sexu ... Až sem si chvílemi říkal, že je v tom filmu snad až přesexováno, ale budiž. Ty vtipný věci, který se na vás sypou jsou jedním velkým "WTF" masakrem, kdy se nestačíte smát tomu co vidíte a co slyšíte (je třeba umět anglicky). Navíc brutální a obrovský orgasmy, šílenej příběh, karate a judo souboje, celý to jede fakt rychle a než vám dojde jeden vtípek, příjdou dva další ... Hitler a jeho sexuální deviantní praktiky je naprostej masakr, to prostě nemá obdoby .. ale celý je to povedený a hezký, milý, holky nádherný, bobři upravení ... no vkusné, milé a hlavně vtipné!! :-))) ()

Reklama

PavelR 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Zasmál jsem se snad jen jednou, zbytek filmu jsem se spíš usmíval, že někdo mohl natočit takovouhle pi..vinu. Ztřeštěná zápletka byla spíše na druhé koleji, hlavní důraz byl kladen na záběry souložících párů, někdy z velké a jindy z menší vzdálenosti. Snad jen ta krajina v Oregonu je opravdu povedená :) ()

Composter 

všechny recenze uživatele

To nejlepší od Russe! Cesta pomsty zhrzených cecků, kterým se od chlípných pyjů dostalo příšerného příkoří! Ani Adolf Hitler nezůstal ušetřen :)) Tento kousek jsem viděl již mnohokrát a vždy mě okouzlí. UP! je na vrcholu svého žánru - 70´ rulezz! Mimochodem výborná vizualizace na jakoukoliv párty :D. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

UP je výletom do Meyerovej insitnej vidieckej krajinky, kde sa riadime logikou: "Všetko sa ,skôr či neskôr, končí súložou." Veľmi jednoducho načrtnuté postavy - primitívne animálny drevorubci, policajti, lascívne idealizované ženy ktoré už len tak z princípu pobehujú kade tade nahé, o scenári sa dá s trochou nadhľadu povedať, že bol písaný presne "na telo" "herečkám". Práve ony, respektíve ich do popredia neustále postrkované prednosti, tvoria prízemné ťažisko filmu najsilnejšieho v maximálne uletenom úvode a turbulentne strelenom závere. Banálne scénky podfarbené preexponovane dramatickou hudbou, veselá galéria poprsí as nimi súvisiacich absurdných situácií, čisto burleskný úlet naobliekaný v Evinom rýchu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama