Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen velice těžko se dá popsat děj filmu, který vlastně ani žádný děj nemá. Wild Gals jsou absolutně ulítlou crazy komedií z divokého západu. Na malém městečku se promenují velmi obdařené a vesměs nahaté ženy. Drsní pistolníci si to rozdávají v pití i ve střelbě. Hodně často má při jejich potyčkách divák pocit že sleduje záběry z českého Limonádového Joe. Ženy jsou patřičně smyslné, muži patřičně neurvalí a režisér Meyer předvádí další šílenou podívanou. (Ruut)

(více)

Recenze (8)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Crazy komedie (fakt) s nebohými děvčaty, kterým nosit takové poprsí muselo lámat záda. Viděl jsem ještě za socíku a zíral jsem :))) (nemyslím jako že tam byly nahé ženy, ale že Meyer je docela magor). Především bych vyzvedl, že v tom nebyla ani špetka jakékoli nechutnosti... ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Mistr střihu a kontroverzní režisér Russ Meyer jednou řekl, že město ve kterém se děj odehrává je tak špatné, že se ho neodvážil ani pojmenovat. Westernový sexploitation brak je znám také pod názvem Immoral Girls of the Naked West. Účast zde mají známé kozatky Julie Williams či Micky Jinesová. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Film vyloženě jen pro znalce tvorby Russe Meyera, jinak nehorázná kravina v podstatě bez děje. Samozřejmě to zachraňuje Meyerův trademark - kozatý ženský. Brak se vším všudy. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne groteska. Jenze barevna, malo vtipna a moc pomala...Nastesti Russuv trademark (kozy) je hojne zastoupen, a dle celkoveho sileneho pojeti je vubec hned videt, ze jde o Russovu praci... Par holek opet peknejch...btw. :) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Vážna hudba v úvode westernu Russa Meyera ktorý ukazuje prériu, lebku byvola a necháva rozprávača rečnením o Indiánoch uvádzať svoj film. Ukazuje meč, okolo ktorého ide voda, zapálenú kopiju na pobreží a vytnuté stromy. Ďalej tu máme legendárny O.K. Corral a pištoľníkov. Pohybujeme sa so záberom kamery, akoby sme strieľali mi alebo niekto nás. Okrem rozprávača nás uvedie aj starý dedo (herec s nalepenými bielymi fúzami). Shootouty sú zobrazené komediálne, so žiadnou trefou pištoľníkov, rovnako bar plný polonahých žien, vyhadzovaných uhladených greenhornov, po ulici niekto s kosou naháňa ženu, chlapov si berú ženy cez plece, jedna uteká pred Indiánom, čo ju priviaže o stĺp. Indiáni s granátometmi, protitankovou zbraňou či samopalom. Príbeh nemá postavy, dej, ani dialógy, ako Erotica či Heavenly Bodies, len príhody lacného humoru, čo sú niekedy smiešne, ale väčšinou vzhľadom na slabé rozvinutie vyššie uvedených skôr zlyhávajú. Vtip s gorilou, ako klepe ostatným po pleci, však vychádza. Vidno aj režiséra, ako si užíva svoje cameá. Veľmi záleží, aký humor divákovi sedí. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Kousek zejména pro oddané fanoušky Russe Meyera. Sice to má jen hodinu, ale i tak je to asi o 30 minut delší, než by bylo třeba. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Děsně střižená westernová kola-loka s několika vtipnými scénkami, skeči a gagy, prošpikovaná gorilou, prsatými striptérkami a rednecky. Vše se stále dokola opakuje, až přijede statečný hrdina a vše urovnává do pořádku. Kdybych tak mohl já tenhle film urovnat do pořádku. Vlastně bych asi nemohl. Zasekl bych se u tý prsatý striptérky. Chápu, že v době, kdy neexistovala MTV a kabelová televize, to musel být odvaz. ()

Reklama

Reklama