Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (393)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain to se svými rolemi silných žen za poslední léta docela roztočila. Velká hra je v podobném duchu, ale zároveň je ještě tak dobře natočena, že nestačíte zírat. Aaron Sorkin do 140 minut nacpal tolik informací, že jsem chvílemi měl co dělat, abych všechno dobře pochopil a nebo alespoň vstřebal. Proces vyprávění je tady opravdu nekompromisní. Na druhou stranu se tady nestačíte ani nudit, protože i když budete občas v odborných pokerových popiscích ztraceni, tak pohled na Jessicu Vás uklidní, že to vlastně v rámci celého filmu zase tolik nevadí. Ještě, že měla po boku právníka Idrise Elbu, protože když už něco nedokázala vysvětlit, on to s radostí udělal za ní. Velká hra je skvělý film. Živý, zábavný a příběhově neuvěřitelný. Takové jsou nejlepší... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Televízor bol zapnutý, bežala v ňom Veľká hra s mojou obľúbenou Jessicou Chastain a aj keď som vnímal iba dialógy a nie demonštrované poprsie, film stále viac upútaval moju pozornosť, takže si ho pri najbližšej príležitosti pozriem pozorne, aby som sa uistil, že štyri hviezdičky nie sú darom, ani tipom, ale racionálnym ocenením zážitku. Po štyroch mesiacoch som si film pozrel. Je vyčerpávajúci podobne ako Prípad Sloane. Diváka zavalí množstvo dialógov, odborných termínov a komplikovaných vzťahov. A to všetko trvá viac, ako dve hodiny. Nemusím ani zdôrazňovať, že k lyžovaniu, ani k pokru nemám blízky vzťah. Napriek tomu pôvodné štyri hviezdičky ponechávam. Považujem ho za ďalší mimoriadny film s touto skvelou herečkou, ktorý som mal možnosť vidieť. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,780,744Tržby Celosvetovo $59,284,015Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,721,611Tržby za predaj DVD v USA $675,594║ Tak toto je maškrta. Aaron Sorkin pri svojom debute na režisérskej stoličke doslova exceluje a krásne podfarbuje príbeh. Doslova si nás pripúta na túto jazdu. Všetko tu má svoje miesto, napätie, dokáže vzápätí okoreniť nejakým trefným spojením. Jessica Chastain je vo svojej úlohe famózna, podmaní si nás. Záver som čakal trocha iný ale zas aj tak tvorcovia prekvapili. /100%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zenska variacia Vlka z Wall Street? Ciastocne. Ale vysledkom je taka neskodna líštička, kedze film sa snazi za kazdu cenu ustrednu postavu ocistit a urobit z nej prakticky totalne neviniatko. Aka je pravda neviem a ani ma to nezaujima. Ale dvakrat velka zabava to nie je. Film je uz tradicne Sorkinovsky neskutocne ukecany. Dialogy neraz popisuju to, co zaroven vidime obrazom. Az som mal skoro pocit, ze film sledujem so stopou pre slepych. Napriek stedrej stopazi ma ale film od zaciatku zbesile tempo. Bohuzial postupne som si uvedomil, ze ma pribeh hlavnej postavy nicim nezaujal. Nie je to dostatocne komedialne alebo absurdne. Molly mi k srdcu neprirastla, takze ked riesile milionkrat obohrate problemy s otcom, tam ma to nedojalo. Jessica Chastain sa mi nikdy nepacila. Ani Costner mi do ulohy jej prisneho otca nesedel. Keby Molly odhalila vsetky tie spinavosti o znamych osobnostiach, ktore zazila, tak to mohol byt ovela zaujimavejsi film. Takze je vysledkom taka ukecana obhajoba jednej vynaliezavej zeny. 5/10. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další velká role Jessicy Chastain, jež zase potvrzuje, že jde v současnosti snad o nejopomíjenější herečku, pokud hovoříme o velkých cenách. Velmi dlouhý příběh vyprávěný ve třech časových rovinách, takže je potřeba vyšetřit si dostatek času a pozornosti, protože tohle není film pro unaveného, opilého nebo sjetého diváka, přestože ve filmu se to alkoholem a drogami jen hemží. Jsem moc rád, že jsem Mollyinu hru viděl, jedním dechem dodávám, že Miss Sloane nepřekonala. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Jessica Chastain (Molly Bloom) a Idris Elba (Charlie Jaffey) mali na natočenie spoločných scén kvôli nabitým rozvrhom len 10 dní. Stihli to už za 6 dní. (Astonko)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama