Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešných filmov Bažanti a Bažanti idú do boja. Naši hlavní hrdinovia cestujú za svojimi otcami na slávnosť, kde im majú byť udelené ceny za úspechy na vojne. Synovia (Gérard Rinaldi, Jean Sarrus, Gérard Filipelli, Paulette Dubost, Roger Carel, Franck - Olivier Bonnet) im donesú výborné darčeky, ktoré hneď aj zhodnotia. Ich „starí“ otcovia im budú rozprávať príbeh o svojom živote, keď oni boli na vojne. (DjMetal)

(více)

Recenze (16)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Zhruba polovina je snesitelná a pak se bažanti opět zvrtnout do těch odporných nevtipných kolejí. Je mi to líto, ale jsem nucen opět odpadovat. Scánka s koupelí je naprostým Olympem trapnosti. Nic tak ubohého jsem velmi dlouho neviděl. Takže Claude Zidi je jediným dobrým režisérem, který přišel s touto sérií do styku. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady půjdu proti proudu. Je to sice samozřejmě nejslabší díl z Bažantů (Bažanti, Bažanti jdou do boje), ale rozhodně lepší než některé jiné filmy od Les Charlots. Je sice pravda, že polovina děje smrdí trapností na sto honů, ale některé pasáže byly povedené. Zvláště pak ty v kasárnách, když si dělali prdel z nadřízených. Navíc pánové tentokrát mysleli i na pánské obecenstvo a došlo i na nahotu. Za což mají ode mně jednu hvězdu navrch. Byl jsem rád, že se alespoň ve vedlejší roli vrátil jeden ze členů kapely Luis Rego (pro kterého to byl třetí film, ve kterém se objevil – po Grande java, La (1970) a Bažantech). Byla jen škoda, že jeho role byla hodně malá. 50% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No když to srovnám z některými jinými pozdějšími počiny Les Charlots, tak se jedná asi o nejpovedenější kousek z novější doby. Možná k tomu přispívá i fakt, že Frantíci si prostě z druhý světový války a Němčourů prdel dělat umějí a pár hlášek a situací se celkem povedlo. Nejvíc mě pobavila celkem trefná definice války. A sice : Co je to válka? Válka je masakr nevinných lidí kteří se vzájemně neznají ve prospěch lidí kteří se znají, ale vzájemně se nemasakrují. Nakonec docela solidní počin. To je Marcel! 55% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama