Reklama

Reklama

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad zhovadil výrazne nudný scenár a primitívna réžia. Občas sa vo filme blýskne na lepšie časy, ale to tiež len tak poskromne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem vydařený upírský film, který postrádá sice lepšího hlavního záporáka(strašně nevýrazný), ale nechybý mu kulervoucí atmosféra. První čtvrthodinka byla geniální a mlha na hřbitově by se dala krájet, pak to sice ustalo, ale i tak film se mi nezdál nějak zdlouhavý, je pravda že pár scén bylo lehce úsměvný(scéna v knihovně), ale u některých mi naskočila husina(objevení mrtvoly v koupelně). Jen škoda že film nedržel nastavenou laťku bavil bych se víc. 65%. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Může a nemusí obsahovat SPOILERy: Takový divný mix všeho možného. Máme tu hutnou scénu na hřbitově, kde hlavní upír lehce připomíná zombíka, scénu ve sprše, která prostě nemůže neasociovat Psycho, duchařskou seanci a hlavního upíra, který své oběti nejprve brutálně zavraždí anebo znásilní a pak vysaje. Film neustále mění směr, kterým se ubírá. Zpočátku to vypadá na klasický horor o poldovi, co bude lovit vraždícího upíra, pak se z toho stane tak trochu bizár s krev sajícím miminem a nakonec upírsko-spiritistická sedmdesátková záležitost. Má to dobrá místa, má to i slabší nudnější místa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Grave of the Vampire“ je za mě velmi povedené retro, které jsem si užíval, a to i přesto, že je tam docela dost hluchých míst. Taková ta duchařská seance, to jsem měl i pocit, že se tvůrci naprosto vědomě rozhodli, že chtějí nudit. A jo, budou nudit, chvílemi je to fakt nudné, ale pořád jsem z toho měl parádní feeling semdesátek a to, že se film nebere vážně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama