Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté jsou přivoláni k dopravní nehodě, která má značně podezřelé okolnosti. Brzy zjišťují, že čtyřicetiletý Karel Síba, amatérský archeolog, nezemřel při dopravní nehodě. Byl těsně po ní v autě uškrcen. Navíc v jeho autě najdou starožitný zlatý náramek, jehož původ si neumějí vysvětlit. Musejí proto k případu přizvat znalce v oboru archeologie, profesora Ondřeje Beneše, který jim objasní, že nejde o náhodný nález amatérských archeologů, ale o dobře ukrytou kořist z loupeže v muzeu v německém Magdeburku. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jednání postav… Specialisté zajedou ke starožitnici, ta hned po jejich odchodu volá zloději (nenapadne jí, že může být odposlouchávaná, že telefony pak lze zpětně dohledat), pak návštěva u zloděje, ten zase hned po jejich návštěvě uhání na mopedu za starožitnicí, Specialisté jedou v závěsu 10 metrů za mopedem, ten hňup si ale ničeho samozřejmě nevšimne. Pak se vyšetřuje jedna báseň. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické nešvary tohoto seriálu, jen zde nic nevybočovalo až natolik, aby se to dalo blíže komentovat. Prostě splácanina, náhody, rodina a znalec z oboru, který náhodou ten šperk poznal. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama