Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý alkoholik Skopeček vypadne z okna a zabije se, stopy zápasu v bytě nasvědčují, že nešlo o nešťastnou náhodu. Pátrání přivede Specialisty mezi Anonymní alkoholiky, kam mrtvý docházel. Jarda Čermák, aby získal informace, se pod falešnou identitou vetře mezi nedůvěřivé alkoholiky. Jedním z podezřelých je tajemný Gustav, který se snaží vyšetřování za každou cenu vyhnout a tají svou identitu. Motiv také má investiční poradce Otto, který vždy na několik dní zmizí z práce i z domova. Podezřelou je i nezaměstnaná nymfomanka Sabina. Postupně se zdá, že nejpravděpodobnějším pachatelem je právě Sabina, která si mezi alkoholiky vybírá za milence jen ty dobře situované a nechává se jimi vydržovat, a možná je dokonce i vydírá. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jmenuji se Mira007 a jsem alkoholik ... kecám, jsem fanda tohoto nedokonalého, ale zábavného krimi seriálu a tenhle případ vraždy ve skupině anonymních alkoholiků byl mírně nadprůměrný. Anita Krausová na jednotku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela by mě zajímalo, jestli produkce už v té době věděla, že o nějakých cca dvacet dílů později Hánu obsadí do role poldy, když tady hraje primáře-alkoholika, který chce spáchat sebevraždu? Docela prdel, ne? Jinak to má určitý vtip, Jarda konečně začne mít něco s šéfovou dcerou pořádně, nymfomanka je docela zajímavým oživením, Štáfek ještě dělá vtípky, takže to celé jde docela sledovat bez újmy na zdraví. ()

Reklama

Reklama

Reklama