Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá úspěšná modelka Vicky Young patří mezi těch několik málo dívek, kterým se podařilo dostat na výsluní slávy. Její úspěch a bohatství si však vyžádaly krutou daň a stále více frustrovaná dívka se ocitla v začarovaném kruhu nejistoty, stresu, alkoholu a uklidňujících prášků. Nečekaný obrat nastane poté, co je Vicky pozvána, aby se zúčastnila slavnostního otevření nové linky na výrobu spodního prádla v Jihoafrické republice. Po slavnostní otevření se totiž v hotelu pohádá se svým přítelem a manažerem Joshem Sinclairem. Cítí, že je na pokraji stavu, kdy už nebude moci plnit své pracovní závazky a rozhodne strávit pár dnů o samotě, aby si všechno srovnala v hlavě a uklidnila se. Protože mají za několik dnů znovu fotit, řekne Joshovi, že se s ním sejde až na místě další práce a navzdory jeho varování se vydá sama v autě napříč africkou buší. Protože však není zvyklá řídit v takových podmínkách a navíc není na cestu vybavena zrovna nejlépe, havaruje. V šoku se místo návratu na silnici vydá do buše. V krátké sukni a střevících na podpatku. Bez jídla, pití, pořádného vybavení a zkušeností je nucena začít s bojovat o život v divočině plné lvů a hmyzu a dalších nebezpečí. Zatímco se snaží znovu najít silnici, rozjede její přítel společně s jejími rodiči rozsáhlou pátrací akci. Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Daleko od divokých mejdanů a pozlátka halícího svět vysokého modelingu i lidí, kteří ji dosud obklopovali, má Vicki šanci najít znovu ztracenou rovnováhu a ujasnit co je v životě důležité. Tedy pokud přežije. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Modelka se vybourá poblíž silnice a zmatená se pak ztratí v poušti, kde hledá pomoc, jí červy, vaří si maso z kobry ... Bravo! ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Děj filmu: Hrdinka se vybourá, odskočí si do lesa uvařit milá zvířátka a pak se zase vrátí na silnici, kde bude stopovat a... happy end. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Co se na tenhle film dá říct? Pokud přece jen najdete nervy se na něj podívat (většinou se to děje z nudy), zjistíte, že příběh nemá děj (snad minimální, alé já jsem ho moc nenašla), že hlavní hrdinka je doopravdy jen blondýna (nic proti nim:), že film nemá známky emocí a hlavně konec není takový, jaký by si alespoň člověk přál vidět. Ti co se mnou souhlasí pochopí, že ta jedna hvězdička je za zvířata ve filmu... ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka byla opravdu(to slovo nemám rád)krásná. Koupání v jezeře do kterého spadla z dobrých dvaceti metrů by se už asi nekonalo, kdyby nebyl film . . . . Připadalo mi to jako kdyby to točili němci, ale asi ne. JAR a GB to zvládli nehorázně špatně. Nevím co bylo cílem tohoto filmu. Za nádhernou přírodu a zvířata 1* ()

Reklama

Reklama