Reklama

Reklama

Ghoulies II

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ghoulies sú malé odporné kreatúry, ktoré vyliezli z amerických toaliet a zaplavujú celú krajinu. Teraz sa dokonca roztiahli aj vo veľkom zábavnom parku, ale žiadna zábava s nimi určite nebude. Keď sa ľudia pred nimi bránia a chcú ich zničiť, smradľavé potvory to náležite rozčúli. Rozzúrené zabijú každého, kto sa im postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po celosvetovom úspechu kultových filmov ako sú Gremlins a Critters si chcelo niečo zo slávy uchmatnúť aj MGM a tak stvorili niečo medzi pažravými príšerkami z vesmíru a príšerkami, ktoré sa za žiadnych okolností nekupajú. Po príbehovej stránke to nie je originálne, ale aspoň to celkom dobre odsýpa. Len škoda, že príšerky tej zábavnosti nepobrali viacej a aj trikovo to bolo oveľa horšie  ako už zmienené kultovky. A ten koncový mega príšerný gumený produkt už bol len na smiech. I keď príšerky dostali oveľa väčší priestor ako z jednotky, no vo vybláznení ich veľmi krotili a tak i gore stránka bola slabá. Herci boli zase slabým článkom filmu, ale aspoň, že nudných častí tu bolo minimum. Slabé 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ghoulies II“ je prostě jen dílem trendu, který v dané době v americkém hororu existoval. Je to film, který chce být zároveň zábavný, ale zároveň se tváří jako vážný. Ani jedna strana nevyniká a snímek se stává nesmírně obyčejným a vy ani pořádně nechápete, proč sena to díváte, natožpak proč to vlastně bylo natočeno. Ale stalo se a před vámi je uřvaný kousek, který vám nic nedá. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

O poznanie vydarenejšie než nevýrazná jednotka, ktorá sa venovala okultistickej sekte a ghoulíkov odsunula iba do role štatistov. V dvojke, ktorá je na tom oproti prvým Ghoulies lepšie aj čo sa týka špeciálnych efektov, už tvorcovia zrejme pochopili, že ak má toto pokračovanie niekoho zaujať, tak malí démoníci v ňom musia hrať prvé husle a dali im dostatok priestoru na pár vrážd a zábavné vyvádzanie, ktoré je zavŕšené monstruóznym finále. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Největším přínosem pro tento díl bylo to, že tvůrci dali mnohem víc prostoru samotným ghoulies a vynechali naprosto zbytečné mluvící pasáže či trapné rituály. Pekelné příšerky se do práce pustí téměř okamžitě a během krátké chvíle máme šanci sledovat několik barvitých úmrtí, které samozřejmě stojí na humorném pojetí. Ona celá série Ghoulies se nedá moc brát jako čistokrevný horor, protože to ani nejde. Jde spíše o jakési černé komedie plné srandovních momentek a různých šprýmů. I když nutno dodat, že ti z vás jenž nemají rádi suchý humor se zde asi za bránice popadat nebudou. Přestože tato hororová série nepatří mezi ty nejúspěšnější a už vůbec ne mezi nejoblíbenější dočkala se ještě dvou pokračování. Mě osobně se tento díl líbil mnohem víc než jednička a to hlavně i díky již zmíněnému většímu prostoru v němž se objevili Ghoulies. Přestože nejde o žádnou bůhvíjak skvělou podívanou, tak já jsem se docela příjemně bavil. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nuda. Síce je to profesionálnejšie nakrútené ako prvý diel, ale miestami je film k smrti nudný. Nízky bodycount, nenápadité vraždy a hlavne veľké množstvo klišé - nie také klišé, pri ktorých hororový fanúšik slintá blahom, ale také klišé, z ktorých bolí hlava. Ale Ghoulíci sú sympaťáci, to je jasné ... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama