Reklama

Reklama

Pozorovatelé 3

(neoficiální název)
  • USA Watchers III
všechny plakáty

Obsahy(1)

V odľahlej časti juhoamerickej džungle sú z vojenského lietadla spustené dve bedne. V jednej je Einstein, zlatý retriever s IQ 175 a v druhej je monštrum geneticky naprogramované na zabíjanie. To bez námahy vyhladí neďaleký tábor rebelov. Vo vojenskej väznici v Kansase je krátko nato oslovený odsúdený major Ferguson (Wings Hauser), nech sa ujme velenia tímu mariňákov, ktorí majú uskutočniť výsadok v džungli, upratať stopy a spacifikovať monštrum. Ferguson súhlasí a tak sa spolu s malou jednotkou onedlho ocitá v džungli. Vojaci však nemajú ani tušenia, aké nebezpečenstvo tu na nich číha. (beso74)

(více)

Recenze (2)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Céčkovej Predátor.. okey, proč ne? Takovýhlech filmů je tucet, ale když to srovnám s druhým dílem, tak určitě lepší. ()

ShotgunED odpad!

všechny recenze uživatele

Okopírovat Predátora a ještě blbě, k tomu přidat zápletku mutací z jinýho filmu, tím pádem to označit jako "trojku" tak to chce kus odvahy nebo demence, bohužel jsem nepřišel na to co to bylo. Kdyby se to nebralo tak vážně, tak by se člověk alespoň pobavil,ale takhle fakt ne. Jednu hvězdu by si zaslouil tak maximálně trenér psa, ale není tu nic proč tohle vidět. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Príslušníci špeciálnej jednotky sú bývalými členmi jednotiek Delta Force, ale neustále sa zmieňujú o tábore Pendleton, ktorý je však výcvikovým strediskom pre základňu morských síl. (beso74)

Reklama

Reklama