Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, ve které se pět bláznivých dívek na cestě za úspěšnou kariérou v "show bussinessu" nerozpakuje užít všech nečistých praktik, včetně vraždy. Dráždivá pětice je pronásledována žárlivými přáteli, policií a přesexualizovanými surfaři. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele

Bezstarostná rozverná béčková verze THELMY A LOUISY. Podobný případ jako VICE ACADEMY (v jejíchž pozdějších dílech si Kaitan taky zahrála), ale o chlup snesitelnější, to znamená hodně přehrávání, trocha jednoduchého humoru, troška erotiky a jen co by se za nehet vešlo akce. Jednu hvězdu za živelnou sexy zrzku Christinu Whitaker alias Broskvičku, která je opravdu k nakousnutí a udržela mou pozornost až do konce. Jo a těch dívek není pět, jak tvrdí text distributora, ale v souladu s obrázkem na obalu VHS jen tři. Distribuce u nás: Hollywood Classic Entertainment. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niečo v skutku príšerné by sa dala pomenovať táto nevydarená "road" movie. Za jednu celkom vydarenú prezliekaciu (vyzliekaciu) scénu na pláži si snímka odo mňa vyslúžila aspoň jednu hviezdu. Elizabeth Kaitan je totiž kus mäsa a hudba tam bola dobre zvolená. Inak je dej primitívny ako v porno filmoch, s tým rozdielom, že tu uvidíme len vrchné časti ženského obsadenia. Od názvu očakávate veľa akcie ktorá sa nedostaví a postery tiež dobre zavádzajú. Film môžem odporučiť akurát tak ľuďom, ktorí preferujú ženy v hlavných úlohách, ktoré sa neboja ukázať skoro všetko. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V plánu bylo natočit pokračování "Bimbo Barbeque". (Fenk)

Reklama

Reklama