Reklama

Reklama

Údolí vlků

  • Francie La Vallée des loups
Trailer

Obsahy(1)

Vydejte se spolu s průvodcem divočinou Jeanem Michelem Bertrandem na neobyčejné tříleté putování ve vlčích stopách v panenské krajině zapadlých koutů francouzských Alp... Dokonce i dnes jsou ve Francii neprobádaná místa plná přírodních divů a tajemství. Tento celovečerní dokumentární film zachycuje příběh o tom, jak jeden zanícený snílek riskoval, a aby dosáhl svého, překročil všechny hranice. Jeho cíl? Setkat se s divokými vlky v jejich přirozeném prostředí. Po třech let strávených v přírodě navzdory všem rozmarům počasí se mu podařil první úspěch. Krůček po krůčku se přibližuje, opatrně pozoruje, a nakonec ho smečka přijímá mezi sebe. A navzdory veškeré pravděpodobnosti se pak tyto majestátní šelmy rozhodnou obětovat nově příchozímu trochu ze svého soukromí. Jenže jejich ochota má své meze. Co ještě si nechají divocí vlci líbit, a co už ne? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem tedy o dost víc. V dokumentu jsou hory, vlci, sníh, tedy vše, co by mělo ve filmech o vlcích být, ale něco tomu chybělo. Lepší průměr. Tento komentář je velmi výstižný. ()

Reklama

Phex 

všechny recenze uživatele

Text obsahu od TV Prima je silně zavádějící, sugeruje, že ten chlape snad spí s vlky v doupěti a hlídá jim mladé...To vele obětování ale vede jen k pár záběrům z ucitivé vzdálenosti...Není to dokument v pravém slova smyslu, že by přinášel informace a odpovědi, spíše jde o jakýsi autopomník - tohle jsem všechno vydržel a dělal abych viděl a natočil vlky... Naopak mě tam naskakovaly spíše otazníky typu: za co je ten chlap placený, má nějakou rodinu, proč to všechno vlastně dělá atd. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velmi nádherný dokument s dechberoucími záběry přirody se smyslem pro detail. Nejvíc se mi líbil kulíšek. Vydržet tři roky sám v drsné neprobádané divočině chce velkou dávku nejen odvahy. Vlastně tam nebyl sám, byl tam s kameramanem:) Pro zaryté milovníky přírody povinnost shlédnout tento snímek. Inspirovalo mě to zkusit se SÁM vydat na pouhé desetidenní putovaní na lehko pod širák po nějaké hřebenovce. A možná si vezmu sebou nějakého kameramana:) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno