Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zabijácká jízda Mika Fallona coby nájemného vraha beze stop, kterému zavraždí milovanou osobu z vlastních řad! To vyvolá katastrofální dopad na celou organizaci, jelikož je jednoho po druhém začne likvidovat. V tu ránu se stává právě Mike cílem číslo jedna a je na něj vypsaná tučná odměna. Na béčko v podaní Adkinse hodně vydařené, celkově i kamera, obsazení, děj filmu! 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Accident man mě teda pořádně překvapil. Nečekal jsem, že to bude až taková pecka. A ani mi nevadilo to odlišné, nadlehčené pojetí se spoustu vtipných hlášek a scén. Děj je dost přímočarý a ničím nepřekvapí, ale to mi absolutně nevadilo. Soubojů zde máme dost, Adkins se skvěle předvede. Vše je krásně natočeno, žádný zbytečný zpomalovačky a další moderní zbytečnosti. Dojde tu i na pár přestřelek apod. Adkins zde má roli zabijáka a i si jí užívá. Po herecké stránce je na tom lépe než před tím. K tomu nám vévodí pěkná hudba, jak vystřižená ze starší doby než je tato. Nemůžu si pomoct, ale po Boykovi a Ninjech je tohle Scottův nejlepší film. Jen tak dál! ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Parodie na svět assasinů z Johna Wicka s cunt mlátičkou Scottem Adkinsem a neznámou Amy Johnston, kterou potřebujeme vídět ve více akčních filmech. JInak se zde ale příliš moc povidá a akce samotná je trestuhodně špatně ozvučená a sázka na jistotu v podobě Michaela Jai Whita je tentokrát značně nevydařená. Působí znuděně a jeho i téměř všechny ostatní akční pasáže vypadají nedotaženě a odflákle. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins předvádí, že je v těchto béčkových akčních filmech třída. Ze začátku mi to připomínalo styl vyprávění Guye Ritchieho, a to se mi zamlouvalo, až jsem si uvědomil, že ti Britové jedou v tomhle stylu často. Děj filmu je jasně předvídatelný, ale proč řešit děj filmu, když to hlavní na tomhle filmu je akční stránka, a pár povedených vtipných momentů. Akce je zvládnutá bravurně, líbilo se mi, že při akci byla kamera přehledná a zbytečně se nehýbala a taky se moc nestříhalo, to vždycky cením, protože většinou mají tvůrci ve zvyku stříhat, až divák nemá přehled, a díky tomu střihu přijde divák o tu choreografii. Tady je to vše pěkně vidět. Dále herci jsou ve svých rolí solidní, samozřejmě hlavně Adkins, ale mě osobně se líbil nejvíce Ray Stevenson. A taky tady máme Michaela Jai White, který se v soubojích s Adkinsem nejlíp předvedl. Počkat..... zapomněl jsem na tu bloncku s katanou. Ta nejvíce zatopila Adkinsovi, plus jejich choreografie byla nejlíp zvládnutá z celého filmu. Adkins v akci předvádí se umění, na které je krásný pohled. To se mi líbí, když vidím, jak herec jede akci sám bez toho aby ho někdo zastoupil. Jak už jsem zmínil humor, tak tady mě nejvíc bavili scény s Fredem, hlavně jeho poslední scéna je TOP. Poslední co musím zmínit, jsou ty "nehody". To jak Adkins vždy přemýšlel jak Sherlock, aby to vypadalo jako nehoda mě vždycky rozesmála, bylo to strašně pitomý, až to bylo dobrý. Accident man je vydařené akční béčko, které má dobře vypadající akci, se skvělým Adkinsem v hlavní roli. Všem fanouškům Adkinse doporučuji, rozhodně nebudete zklamaní. Velmi silné 4 hvězdy. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Chlapík vletel do uličky príliš rýchlo, stratil kontrolu nad motorkou a zlomil si väz. Takéto nehody sa dnes stávajú bežne. A čo povedať na to rozstrieľané auto? Nuž, som zabijak, nie kazateľ." Ďalšie slušné béčko z Adkinsovej zbierky, tentokrát si k nemu aj sám napísal scenár. A vôbec nie zlý. Síce som sa nechytal na všetky hlášky, ktoré mali byť akože vtipné, ale pár krát som sa vďaka tomu britskému čiernemu humoru zasmial. Po stránke akcie som spokojný, aj napriek nižšiemu rozpočtu sa tvorcovia posnažili a akože ten Jesse V. Johnson je riadne nevypočítateľný režisér, ale tento krát v dobrom slova zmysle. Jediné čo by som vytkol, tak sa mi nepáčili zvukové efekty pri súbojoch a tiež pasáž s mladým Fallonom mi pripadala byť zbytočná, v konečnom dôsledku iba pribrzdila pekne rozbehnutý film. 60 % Najlepšie súboje: Adkins vs. Park & White a paradoxne Adkins vs. Amy Johnston. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)
  • V tomto filmu dostal Mike (Scott Adkins) zakázku na zabití skupiny s názvem Satanic Mechanic. Ve filmu Pomsta, dalším filmu režiséra Jesseho V. Johnsona, v němž rovněž hraje Nick Moran (Leonard), je za barem po celou dobu filmu plakát skupiny Satanic Mechanic. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama