Reklama

Reklama

Legendy kriminalistiky

(seriál)
Česko, (2017–2022), 15 h 38 min (Minutáž: 29–31 min)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Cyklus půlhodinových dokumentů nabídne pohled do zákulisí vyšetřování nejznámějších porevolučních kauz, například orlických vražd, Biedermanova gangu nebo sériových vrahů manželů Stodolových. Spolu s tvůrci se diváci podívají na práci různých policejních složek od psovodů přes detektivy až po vyjednavače a seznámí se také s méně známými, ale o to děsivějšími případy vražd v kruhu rodiny. O případech budou hovořit vyšetřující policisté, příbuzní obětí, ale také samotní vrazi. Díky exkluzivním archivním materiálům z policejních rekonstrukcí pak budou mít diváci možnost podívat se skutečným zločincům do tváře a zjistit, jak se ve skutečnosti chovají a jak přemýšlejí. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (2)

Vražda prostitutky (2022) (S03E07) 

To je teda síla co za devianty běhá mezi námi... Holt smutné je, že se "najdou" až po takovém činu... Ale nejhorší byl ten konec, že má ambulantní péči, kterou nemusí vlastně dodržovat a může.... 🤔🤔😢😢 ()

Voják (2022) (S03E09) 

Další super díl ze skutečnosti který ukazuje skutečnost z opravdového života... No nejsem si jist zda věřím, že opravdu mluvil pravdu z důvodu, které na venek uvádí, ale kdo ví... Jinak aspoň tresty byly adekvátní... ()

Reklama

Reklama