Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 6 (2001) (série)


Nepříjemné pravdy (S06E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Home Truths

Obsahy(1)

Už mnohokrát se při své práci dostal Andy Dalziel se svým týmem do pěkné mely. Ale takový vřící kotel, jakým je Brierstown, ještě nezažili. Město, které má z celého regionu nejvyšší procento vyloučených ze škol, mladistvých nezaměstnaných a narkomanů, město, jehož ulice jsou dnes a denně dějištěm rasových srážek a nepokojů, hrozících přerůst v občanskou válku - to vskutku není ideální půda pro vyšetřování vraždy mladé sikhské aktivistky. A přidá-li se k tomu i nepříliš přívětivý postoj městské policie, kterou pranic netěší, že jim tu parta venkovských strážníků v holínkách" všechno podupe, pak se nelze divit, že Andy Dalziel není svým novým úkolem zrovna dvakrát nadšen... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl řady, i když samotný případ patří k těm méně zajímavým. Dalziel opět potkává staré známé, Peter se připravuje na přílet své dcery a oba dva se mezi sebou hádají. 90%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No tak, děvenko, nejsem žádnej Čingischán, co plení vesnice!" To Warren Clarke asi není, ale jistě plení své herecké soky :-) Tak tomu je i v tomto lehce psychologickém pokračování, které se opět dotýká minulosti. "Co se děje? Mám rozepnutej poklopec nebo co?" ()

Reklama

Reklama