Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri súťaži o najkrajšiu ženu galaxie sa herečka Sharon Bell a senátorova dcéra Candy, ktoré sú pozvané ako špeciálni hostia, stanú obeťami únosu. Miesto, kde neplatia žiadne pravidlá, žiadne zľutovanie a odkiaľ niet úniku. Súťaž krásy sa zakrátko zmení na rukojemnícku drámu, keď gang obsadí miesto konania slávnosti a požaduje výkupné v diamantoch. Teroristi však netušia, s kým majú tú česť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty vole ty kravo teroristi prepadli soutez krasy v hlavni roli Shannon Tweed at zije klasicka zetkova demence! super hardcore trash kterej proste nemuzu hodnotit pod 3* ale bacha jenom pro milovniky podobnych silenosti pokud hledate neco seriozniho tomuhle se radsi vyhnete... ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Film tak hloupý, až má určité kouzlo. Parta pitomců s bouchačkama bojuje s bandou hloupejch prsatejch holek, poté co přepadly soutěž o nejkrásnější ženu galaxie. Pokud máte rádi hloupé, opravdu neskutečně hloupé akční filmy s vnadnými děvčaty... nesmíte si to nechat ujít... Pakliže však trváte v akčních filmech byť i na špetce inteligence, tak to opravdu není snímek pro vás. ()

Reklama

oli.G odpad!

všechny recenze uživatele

Keď jeden zo zloduchov označil postavu Shannon Tweed za "Bruca Lee s prsiami", normálne som sa radšej išiel učiť. Viac takýchto filmov! :) ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

"JÁ TO NECHÁPU - ZABIL JSEM NĚKOLIK NEVINNÝCH LIDÍ, VYHROŽUJU, ŽE TO TU VYHODÍM DO POVĚTŘÍ A POLICIE MĚ STEJNĚ NEBERE VÁŽNĚ. PŘEPADNOUT SOUTĚŽ KRÁSY ASI NEBYL NEJLEPŠÍ ZPůSOB, JAK SI ZÍSKAT RESPEKT." Teroristé přepadnou soutěž krásy a je na moderátorce večera, akční hvězdě Sharon Bell (Tweed), aby jim nakopala prdel. Mám pro ženské akčnáky slabost, můžu i Shannon Tweed, která tu de facto hraje sama sebe-béčkovou hvězdičku, a čert vem, že je to celé nudná okatá (i když luxusně obsazená) vykrádačka SMRTONOSNÉ PASTI, kopírující navíc hudbu z PŘEPADENÍ V PACIFIKU. Hlavní problém NO CONTEST je, že kdyby se hlavní hrdinka chovala jenom trochu logicky, tj. každého teroristu na kterého narazí zabila, film by - vzhledem k tomu, že teroristů je kdovíproč jen pět - trval sotva půl hodiny. A tak jsou teroristé recyklováni, což v praxi vypadá tak, že hrdinka je jen omračuje a oni vzápětí ožívají a pokračují v zabíjení nevinných lidí, dokud je nezabije definitivně. Další nadmíru nepříjemná věc je, že tohle je zřejmě jediný snímek ve filmografii Shanon Tweed, kde neukáže kozy. A nejen ona, nikdo a přitom to pojednává o soutěži krásy. No a když si její akční hrdinka uprostřed akce pobrečí, je vymalováno. Brečel snad Willis? Nebo Seagal? A od Andrewa Dice Claye jsem čekal zábavnějšího záporáka. Jestli chcete vidět zábavnou ženskou variaci na Smrtonosnou past, dejte si MRAKODRAP s Annou Nicole Smith, ta má podstatně větší dudy než Tweed, nebojí se je ukázat a je tam dokonce jedna slušná akční scéna. Jinak v roce 1997 vznikl druhý díl NO CONTEST II, opět v režii televizáka Paula Lynche (HRA NA VRAHA) a s Tweed jako Sharon Bell. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Kanadská variácia na nesmrteľnú tému Smrtonosnej pasci s ústrednou ženskou hrdinkou v podaní Shannon Tweed. Tá sa síce hodí na veľa vecí, ale byť ústrednou akčnou hrdinkou je trošku (skôr poriadne) nad jej sily. Ale čo už, samotná myšlienka že skupinka teroristov si za rukojemníčky vyberie skupinku finalistiek v súťaži krásy podkopáva filmu nohy oveľa viac ako (ne)bojové umenie zajačika menom Shannon. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama