Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva členové mimozemské civilizace se snaží zabít jeden druhého a pro svůj souboj si vybrali právě Zemi. Zabít se navzájem však není tak jednoduché, protože jejich těla jsou uzpůsobena tak, že veškerá zranění se velice rychle zregenerují…Mladá patoložka Dori má to štěstí a setkává se s oběma a zjišťuje, co jsou vlastně zač. Problém je v tom, že oba se vydávají za mírotvorce – což je intergalaktický policista. Jeden z nich je však uprchlý zločinec. Který to je? Rozezná Dori zlo od dobra? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Keď moji dvaja obľúbení trashomilovia ohodnotia nejaký film tak výrazne rozdielne, že jeden dá odpad a druhý plný počet tak to vo mne vždy vyvolá zvedavosť. A pravda ako vždy je nielen vo hviezdach ale aj uprostred. Je o taká variácia na filmy Tajomné zlo alebo Temný anjel. Proste film o dvoch šmejdoch z vesmíru, ktorý pristanú na zemi a celý film si idú po krku. Do toho sa pripletie zbytočná ženská, ktorej jedinou úlohou je byť rovnako zmätená ako divák v tom, ktorý z nich je dobrý a ktorý zlý. Ale to je viacmenej jedno lebo neakčné scény sú tak neznesiteľné, že som pri nich trpel. Hlavne u scén s mimozemšťanom, ktorého hrá totálny neherec Lance Edwards pôsobiaci jak retard, ktorý sa práve naučil rozprávať, ale ešte mu to príliš nejde. Druhého hrá Robert Forster a aj keď má prirodzenú charizmu, tak tu nemá čo hrať. No a tá žena tiež žiadna kráska nie je. Ešte sa tam párkrát mihne Robert Davi ako policajt, ale je tu len za otloukánka. No a teraz konečne k tomu prečo má tento kvalitatívne nevyrovnaný film zmysel vidieť. A to je akcia. Je fakt vydarená a je jej dostatok. Rôzne naháňačky, karamboly, prestrelky a výbuchy. Hlavne ale kopa starých dobrých pôsobivých kaskadérskych kúskov. Rôzne pády a skoky z výšky. Preskoky cez autá, pod autá. Skoro niečo jak od PM Entertainment, ale okrem kotrmelcov áut je akcia pestrejšia. Normálne som mal pocit, že to natočil nejaký kaskadér, ktorý na všetko okrem akcie kašlal. Takže výsledkom je hrozná hovadina, ale kvôli akčným scénam sa to oplatí vidieť. 5/10. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé a místy docela ujeté postavy, klasický béčkový příběh, zajímaví herci a sem tam i hodně povedená hláška. To je něco, co se mi na béčkových filmech líbí. A k tomu ještě trochu toho gore a triků, i když se na první pohled nejedná o nic skvělého. Zapadlý film, který by si ale pozornost zasloužil, minimálně pro fanoušky sci-fi a béček. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia všemožného, od TERMINÁTORA ( zlý-dobrý mimozemšťan má dokonca podobný akcent, ako Arnie ), cez TEMNÉHO ANJELA, TRANCERS či iných akčných sci-fi výplachov, má celkom dobrú štruktúru. Nieje tu zameranie na scenár, ale na akciu a drajv a hlavne ( čo začne byť už po tretí-štvrtý krát pomerne úsmevné ) na to, že vlastne do poslednej chvíle netušíte, ktorý zo Starmanov je ten dobrý a ktorý ten zlý, pretože sa úlohy pomerne často menia. Ako nedeľné filmové prebúdzanie mi to ale sadlo. ()

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých. Bavila jsem se, po celém filmu jsem skutečně nevěděla, který z těch 2 mimozemšťanů je ten zlý, jenom jsem mohla tušit, ale marně. Díky chytlavé hubě s nádechem 80. let, mě akční scény o to víc upoutaly, zejména ta autohonička. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama