Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na cestě před spravedlností uzavřou dohodu o vzájemné výpomoci: ona pomůže teď jemu a on ji pak za odměnu zabije. Shawn se jednoho dne probudí a hned od rána je jí jasné, že ji čeká hodně špatný den. Z jejího milence se vyklube ženáč, který je navíc jejím šéfem v bance, kde pracuje, zkazí, na co sáhne a když se objeví v kanceláři svého šéfa, aby mu oznámila, že jejich milostný románek dnešním dnem končí, potká se s jeho těhotnou manželkou. Shawn si najednou připadá bezcenná, nechtěná a zneužitá. Ve chvíli, kdy se Shawn chystá na kraji střechy skončit svůj život, přepadne banku trojice mladíků. A jeden z nich si Shawn odvede jako rukojmí. Na cestě před spravedlností uzavře Charlie s Shawn dohodu: ty mi teď pomůžeš a já tě pak zbavím tvého trápení a zabiju tě... (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký jednoduchý mix romantiky a trošku thrilleru so sympatickou mladou Selmou Blrairovou, ktorá sa celý film snaží zabiť, ale cesty osudu ju dajú dokopy s neschopným zlodejom s dobrým srdcom (Max Beesley). A keďže je to hlavne romantika, tak sa všetky problémy nakoniec nejak vyriešia a párik ostane žiť spolu naveky. Pred X rokmi som na HBO takého nenáročné filmy hltal s nadšením. Už v tom nevidím takú pecku ako dakedy, ale stále je to príjemný film. A naviac je zaujímavé vo vedľajších úlohách vidieť pár budúcich hviezdičiek. 6/10. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Že prý thriller, ale s cukrkandlovým koncem. 1) Pěkný 30letý Angličan Max Beesley (únosce Charlie), jazzrockový klavírista, hráč na bicí a vibrafon, tehdy ještě hudební kariéru na hřebíček nepověsil, ale nakonec ho herectví dostalo._____ 2) You shouldn't smoke, you know, it'll kill ya, říká Charlie dívce Shawn, která chce, aby ji zabil. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama