Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katherine přijímá práci zdravotní sestry na psychiatrické klinice, ale když tam přijde, zjišťuje, že se kolem ní dějí divné věci. A tak se vidina zajímavého místa mění ve skutečné nebezpečí... (Fine Production)

Recenze (2)

John80 

všechny recenze uživatele

Vízia dobrej práce sa zmení na úplný opak a tak hlavná hrdinka filmu sa snaží dopravovať k pravde a celého ústavu , kde niesi pacienti ale hostia 3* ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS jako OSUDNÁ SMLOUVA. Z obsahu: Zdravotní sestra Sussan Manningová odchází po sebevraždě svého přítele na psychiatrickou kliniku. Od této chvíle se dostává do podivných situací. Podaří se ji uklidnit Davida, kterého někdo pustí ze zamřížovaného pokoje vždy, když má být spáchána vražda některé z ošetřovatelek. Seznámí se blíže s Isandrou, která se na klinice léčí. Dozví se od ní, že skutečný dr. Quilly je mrtev a jeho místo zastává pacient. Sussan se rozhodne ústav opustit. Dříve však najde ve sklepení ústavu hroby zemřelých. Když odhalí dr. Quillyho, způsobí mu tím infark. Na jeho místo nastupuje dr. Desmond Moor, pacient trpící schizofrenií. Stejně jako jeho předchůdce, i on se pokouší Sussan umlčet. Režie: William A. Levey. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama