Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná motorkářská komedie odehrávající se v carolinských mokřinách, kde žije starý drsňák "Ironbutt". Má však problém zaplatit splátky a tak hrozí, že přijde o svůj pozemek, který se snaží získat místní obchodník "Hog", aby jej mohl použít pro rozvoj a výstavbu své firmy. Po Ironbuttově nehodě mu přijíždějí pomoci kamarádi "Bone" a "Bear". Ti jsou samozřejmě jako motorkáři trnem v oku nejen Hogovi, ale i místním lidem včetně šerifa. I přes veškeré problémy se rozhodnou sehnat peníze pro přítele tím, že uspořádají motosraz na jeho pozemku. (ShotgunED)

(více)

Recenze (2)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Neco jako filmy s Chuckem Norrisem, akorat ze bez nej. Pozitivni motorkari prijizdeji do buranova a ochranuji chudinku holku, ktera musi pracovat prestoze ma nejakou zchromlou nohu nebo co...a delaji spoustu jinych pozitivnich veci. Proti nim zkorumpovany serif, zly starosta a jeho pripitomely synek. Proste tak jak to ma byt. ;) ()

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Horší čtyři a kdybych nepočítal dobu vzniku tak by to byly horší tři. Ale poměrně pěkný rodinný motorkářský oddechový filmeček, který se mi líbil. Jednoduché schéma, jednoduché motivy a uprostřed to trochu nudí, ale každému motorkáři se to bude líbit. Každý tu uvidí kus svého života, přátelství, opovržení, nepochopení, styl jízdy, zábavu a prostě to o čem to je:-) ()

Reklama

Reklama