Reklama

Reklama

CinemaSins

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Youtube kanál CinemaSins představuje kombinaci recenze a satiry, kdy autor analyzuje populární snímky scénu po scéně a uděluje jim přitom "body" za spáchané kinematografické hříchy. Nicméně výsledná hodnocení nejsou kvantifikovatelná a spíše než o kritické hodnocení tedy jde o zábavné poukázání na mnohdy nepostřehnutelné filmové chyby. (DaUr)

(více)

Recenze (3)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Extrémně vtipný, ale taky trochu nepříjemný, když se jedná o vaše oblíbené filmy. Najednou zjistíte, že jste měli celou dobu rádi nelogické kraviny. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tvrdí, že dělají kritiku. Přitom úmyslně špatně chápou smysl filmařských rozhodnutí, hledají realitu za každou cenu, hříchy cinkají za téměř cokoliv (hlavně aby byla čísla veliká, videa dlouhá a často doporučovaná v YouTube algoritmech, k čertu s tím, že se někteří lidé (já) snaží lidi naučit, že tropy nejsou špatné a klišé jsou klišé protože prostě fungují a není proto třeba se jich bát, když jsou dobře provedená) a hnidopiši Jeremy a Chris vesele hrabou korunky. Tvrdí, že dělají humor. Jestli se skutečně jedná o humor, určitě to není můj styl humoru, ten mají a navždy budou mít "riffeři" z MST3K, Rifftrax, retsupurae a dalších počinů. Ne nadarmo se kolem celého projektu zdvihla vlna kritiky, která měla za následek i aktualizaci jejich Wikipedia stránky. Dodatek k prvnímu bodu: Příhodně však přeskakují mezi kategoriemi "děláme recenze a kritiku" a "nejsme kritici, jsme ******" jak se jim to zrovna hodí. ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejvyčpělejší koncept komediální kritiky filmu. 12 let dělání jednoho a toho samého a už se to nedá moc sledovat. Místo vtipného upozorňování na chyby a nelogičnosti filmu se tady řeší kraviny a vtipné to moc není. Chápu, že žijou jenom z tohohle, ale možná by to už měli zastřelit nebo sebe. Akorát jedna věc je horší než vyčpělé tohle a to Everything wrong with Everything wrong with... je to další kanál co kritizuje CinemaSins, ale oni ten koncert, alespoň vymysleli tohle je prostě hovadina ()

Reklama

Reklama