Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

misterz 

všechny recenze uživatele

Je to len taká blbinka, ale svojim spôsobom je to zaujímavé. Miestami postavy síce sršia trápnym humorom a niektoré mi boli svojim hereckým prejavom nesympatické (napríklad ten mladíček a nápadník dcéry podarenej manželskej dvojky), ale celkovo som prekvapený, ako to fungovalo. Kto hľadá niečo nenáročné a niečo také, čo aj chvíľu vydrží a nechce sa mu práve hľadať nové filmy, tak toto je to pravé orechové. Nadpriemer. 75/100 ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tohle je opět jedem z těch seriálů na který rád vzpomínám a na který se určitě kdokoliv koho to chytne nepodívá jen jednou za život. Příběh tady není zrovna nejefektivnější ale byl dobře natočený. Hlavně si to jede opravdu krásné tempo, humor a herecké obsazeni? To tady je do posledního, více než skvělé. První dvě série by jsem ohodnotil klidně i na 85-90% , poslední série už mírně upadala, skoro jakoby nevěděli jak to celé co nejrychleji ukončit. Pamatuji si že tam dokonce v průběhu dotočení byli nějaké komplikace. Stopky nebo tak něco ... Každopádně třetí sérii dávám 75-80% ... Ten příběh tam nevěděl jakým směrem se dostat k zdárnému finiši. Nebo aspoň tak jsem to cítil já. Jako celek? Doporučuji, pokud máte rádi ten kvalitní humor v podobě hlásek a kvalitní obsazení a né moc kvalitní ale ujetý story. ;-) ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem 1, 2., 3. a poslední díl 1. série. Hrají tam hlavně 2 lidi a ti neustále mluví. A když je tam někdo jiný, tak taky furt mluví. Mluví samé zbytečné a nezábavné hovadiny, pořád, pořád, pořád. Hrozně protivný seriál, při kterém jsem se ani 1x nezasmál a ani 1x neusmál. Za mě nedívatelné, blbé, trapné a zejména otravné. (7%) ()

burton 

všechny recenze uživatele

No tak tohle musíte vidět. Chtěla jsem napsat zkusit :D. Netušila jsem, že smoothie z lidského masa a krve má tak pěknou barvu. Je to můj první seriál, kde je někdo, komu netluče srdce a je lidožrout, tak vitální a happy. Sice trošku přemýšlím o ústní hygieně a střevní mikroflóře, ale zase ne tak moc :). A vegani taky můžou mít radost, že se tu nevraždí zvííířááátkááá!!! ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Je to divny..je to vlastne kravina, ale v necem proste zabavna..me hrozne bavi Olyphant, kterej hazi dobrej xicht a hlasku za hlaskou..drew skvela..ta dcera je na pesti..ale celkove se cast povedl..se serialem je to horsi, ale neco takovyho rict u neceho co sem prejel za vecer je tezky..hlavne je velka vyhoda ze epizoda ma 30min takze to utece rychle..idealni pred spanim.. :) ()

Galerie (339)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno