Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V průmyslovém komplexu La Mirada probíhá krutá a perverzní hra: hon na člověka. Lidskou kořist pronásledují lovci, na které si po internetu sázejí zájemci. Vše je propojeno kamerovým systémem, takže organizátor hry Jonathan Delgado vše pohodlně pozoruje na obrazovce se skleničkou v ruce Na zápase v boxu, při kterém Tyler Verdiccio, povoláním opravář motocyklů, porazí černého Carlose, je mezi diváky i mladá půvabná dívka Jordan. Ta je shodou okolností i v baru, kam si Tyler zajde na skleničku. Při tanci ji začnou obtěžovat dva mladíci, Tyler zasáhne, s dívkou odchází a skončí spolu v posteli. Když se oba proberou, jsou zavření v holé místnosti, kde je kromě nich ještě bývalý profesionální hráč baseballu. Jak se brzy ukáže, mají se stát dalšími lidskými oběťmi v divoké honičce, pořádané perverzním Delgadem. Tentokrát proti nim stojí pět lovců. Hra se rozbíhá a od začátku je jasné, že tentokrát vše nepůjde podle již dobře známého scénáře. Zdá se, že lovci našli v osobě Tylera mimořádně zdatného protivníka (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Lehce stupidní béčkový akčnák, který celkem rychle utekl a já jsem zabil 80 minut nad filmem, u kterého jsem mohl v klidu vypnout a čumět jak se tam Lamas kosí s lovcema v temných uličkách (ta tma tomu filmu dělala super atmošku) a sem tam prohodí i nějakou hlášku jako ,,proč to děláte" nebo ..co z toho máte" nejlepší byla hláška, která ale byla bohužel ukradená a to ,,astalavista bejby". Béčko, který ničím moc nenadchne, ničim neurazí a celkem dobrá vyplachovačka. ()

5150 

všechny recenze uživatele

George Erschbamer si Lorenzo Lamase očividně oblíbil (POJÍDAČ HADŮ 1 - 3) a tak s ním na rozlučku natočil ještě tohle svižné akční béčko. Po něm už přišel na řadu Michael Dudikoff (PROFESIONÁLNÍ LOVEC 1 a 2). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabšie akčné béčko s nezaujímavým Lamasom, ktoré si s logikou konaní postáv veľkú hlavu neláme. Dokonca sa divák aj zasmeje, keď sa dvaja 'lovci' pobijú a menší toho väčšieho zabije sotením zo strechy budovy. Ten dlho nelení a zmrtvychstane, aby bol následne po pár minútach hlavným hrdinom upálený ako Johny Hus. Scenárista zjavne niečo húlil, keď to písal. Ešte je tu tá štetka, ktorá sa tu promenáduje iba z jediného dôvodu, ukázať svoje umelé kozy. Súboje sú priemerné...aspoň niečo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduchý příběh, že jednodušší už ani být nemohl. Z počátku to vypadá, že půjde o zápasnický snímek v ringu, ale nakonec se z toho vyklube lov na lidi. Snímků o zábavě a sázkách zbohatlíků v takovémto ražení bylo natočeno bezpočet. Tentokrát se hlavních rolí zhostili známý představitelé TV seriálu Odpadlík Lorenzo Lamas a Kathleen Kinmont. Těžká řežba se však nekoná. A je to škoda. Takový námět vyzývá k bitkám či případně přestřelkám. Představy nebyli naplněny a tak se snímek stává zcela průměrným počinem, který akční fanoušky nemá šanci nadchnout. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Béčkový akčný film z 90 rokov ,kde sú unesený dvaja ľudia , ktorý sú zamiešany do hry sledovanej ako reality show 2* ()

Reklama

Reklama