Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To bylo utrpení! Pár poznatků, ze kterých mi bylo špatně. Jeptišky doplňují olej a nechávají za stěračem obrázek panenky Marie. Holka se žene na jinej kontinent kvůli klukovi, kterého nikdy neviděla. Dvě ženský se jen tak z minuty na minutu rozhodnou, že pojedou do Benátek, sbalí se a sednou na letadlo. Obě dvě učitelky, teda týjo, ty Američani si ale žijou! Na konci ten potlesk v letadle, no to už sem byla neuvěřitelně zoufalá! Proč má Marisa stejný účes jako Robert Downey Jr.? A tenhle chlapík je zase hezkej, řekněme až za jedno desetiletí. Debilita nejhrubšího zrna! ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak ženy dokážou být naivní. Honit se za jménem muže, který má být její osudovou láskou. Vše na základě toho, že bratr téhle bláznivé ženské jí podfoukl ve hře (když byly děti) a podplatil starou věštkyni a byl na světě Damon Bradley. Ale světě div se, vznikne láska jako trám. Až na typický happy-end je to pěkná romantická komedie, plus hlavní herečka je fakt dokonalá káča (což doufám byl účel, haha). ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že skutečně existuje někdo tak hloupý, aby věřil cikánce s křišťálovou koulí. Mě jednou jedna chytila za ruku, když jsem čekala v centru na tramvaj a tenkrát za to chtěla padesát korun. Naštěstí mi to už jelo, takže mě její kumpáni ani nestihli skřípnout. Dnes by to bylo asi dvakrát tak dražší nebo pořádná nakládačka. Nicméně Faith byla pěkně ztřeštěná. Do náruče ji padl miláček Robert a ona ho nechtěla! A dál se hnala za přeludem. Trapka. Rovněž nevěřím, že v dnešní době ještě existuje chlap, který, ač zamilován, je schopen utratit majlant, aby svou novou známost neztratil. Jsem přesvědčená, že chlap z reality by se otočil a nechal ji plavat, bláznivku bláznivou. :-) (Challenge tour 2015) ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Žel, to co je považované za "pravou romantiku" je pro mne naprosto odporná věc. Každá scéna která měla být romantická byla trapná, a celý příběh je na 100% předpovídatelný. Věděla jsem úplně přesně co a kdy se stane, i přesně jak to dopadne, což dokáže otrávit. K tomu se mi Marisa Tomei nelíbí, hlavní hrdinka je mi nesympatická, a celý film je naprosto nulový přínos pro diváka, a to v jakémkoli smyslu. Co se mi líbilo, byl Downey který byl docela legrační, a potom Bonnie Hunt, která je výborná herečka. Potom pár celkem vydařených situačních vtípků, a zbytek filmu je škvár. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnout jinak? Vynikající režisér Norman Jewison (Šumař na střeše, Pod vlivem úplňku - žánrové etalony) se po krátkém brouzdání ve vážnějších vodách opět vrací k romantickým filmům, aby natočil jeden z nejklasičtějších příběhů svého žánru, který ani po třiceti letech neztrácí na svém kouzlu.. Magické spojení hereckého páru, které spolu chodilo i ve skutečnosti, dalo dar okusit jejich chemii na plátně. Dávno předtím než se oba shledali u MCU, ještě dávno před všemi osobními problémy Roberta Downeyho... Faith má před svatbou, a jak tomu bývá obzvlášť ve filmech zvykem, je na pochybách, a proto využije náhodného znamení pro šanci najít svoji životní lásku, kterou jí v dětství vysnila dětská hra a věštkyně - Damona Bradleyho. Vyráží tak na pouť až do Itálie, aby spatřila svého předpovězeného a přesvědčila se není jejím vyvoleným.. A když už ztrácí naději objeví se na poslední chvíli Robert Downey, že on je Damon Bradley... Samotné ústřední duo je skvostné, až možná i sen, který jsem vždy měl - vidět půvabnou Marisu Tomei a Roba v něčem podobném. Dokonale přirozená chemie s jiskřivě osobitými hereckými projevy, které na procházce skutečnou Itálií snadno uhranou. A přes všechny úmyslné i nepřiznané odkazy na starou klasiku Prázdniny v Římě, je tohle italské velkoměsto zase jednou mekkou láskyplného vztahu.. Naivní, překrásné a v závěru s tak správným žánrovým klišé! Líbezná žánrová podívaná.. 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme sa objaví zmienka o Prázdninách v Ríme. Okrem iného, Marisa Tomei sleduje muža, ktorého jej pridelil "osud" a volá sa Damon Bradley. Gregory Peck sa v Prázdninách v Ríme volá Bradley. (ČSFD)

Reklama

Reklama