Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Obávám se, že už delší dobu není návnada. Ona je předkrm." Některé hry mají stále stejného vítěze, tedy toho, kterého vyzvete. To poznají hned děti v úvodu, kdy je temná bytost nemilosrdně zmasakruje...tedy až na Annu. Krví se nešetří. Stříká až na lampy podél cest. Osobně jsem uvítal, že nejde o trapáckou duchařinu ani nějaké druhořadé démony. Tahle bytost je hodně stará, a proto zkrátka vyhrává. Tedy, občas si trochu ohne pravidla, ale jen trochu. Alex, Miles a Kelly - šťavnatý jídelníček. A pokud si R. Englund myslí, že je z obliga, tak nechť. Film se mi po dlouhé době líbil jako celek. Skvělá kamera a hudba, nestárnoucí babča Lin, parádní koupelnová scéna, skvělé podříznutí a šťastný konec. Tak to má být. Pár trapných lekaček doprovázených výstřelem z kanónu přehlížím. Já se lekl jednou, když Miles sáhnul na Alex. Červená je barva růže, červená je barva růže, červená je barva KRVE. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak toto beriem všetkými desiatimi, dostal som všetko, čo od hororovej novinky čakám. Už to nečakané zmasakrovanie detí na začiatku svedčilo o odvahe režiséra. Zápletka jednoduchá - tajomná hra, ktorá privolá zlého démona. Ten sa celkom podaril, ale omnoho väčšie zimomriavky mi tu privodila Lin Shaye. Tá bola miestami až odporne desivá (v dobrom slova zmysle) a po tomto výkone by som ani nezaspal, keby som si ju nepridal medzi top herečky. Temný, napínavý horor, s vynikajúcim gore!!! Dokonca aj celkom solídny Insidious 4 sa môže skryť. Ale jasné, to najlepšie sa do našich kín nikdy nedostane (nakoľko by to bolo pre 13-ročné deti asi dosť veľké sústo). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna je dobrá (parta děcek hraje jakousi hru vyvolá někoho poruší pravidla a 2 ze 3 umřou), ale pak to jde do kopru. Celé se to smrskne na partu 3 lidí co chodí po domě a stará se o tom jestli jim nezhasne svíčka jelikož pak můžou umřít. Pronásleduje je jakýsi démon, který jim první ukáže jak je zabije a pak je zabije. Hraje zde zhruba 7 - 8 herců z toho 2 zemřu hned na začátku. 40 procent za gore a epilog ten pobavil. P.s. pobavila scéna barva tvé krve je červená Alex a jakou barvu krve měla ta babka zelenou snad :-).nebo mluví o tom, že viděla sebevraždu vlastní matky a na konci dodá to byla poslední chvíle co jsem ji viděla to dá logiku snad, když byla mrtvá asi ji jako duch nenavštěvoval ne. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man má sľubný hororový aspekt, umocnený vcelku dobrou atmosférou filmu a solídnymi vizuálnymi efektami. Škoda, že niektoré nádejné veci sú tu utopené v nekonečnej tme, ktorá vyplýva zo scenára (hrátky s Midnight Manom totiž môžu prebehnúť len za tmy), tiahne sa celým príbehom a po určitej dobe začína pôsobiť rušivo. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama