Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ztráta času. 1)  Nejzajímavější na této frašce (že prý horor či thriller) je pár hezkých kluků. Především 28letý Jedidiah Goodacre (Charlie, kterému zemřela holka), dále pak 26letý původem Albánec Niko Pepaj (černovlasý Rob) a 25letý R J Mitte (Brandan, lapený do želez)._____ 2)  Jinak ovšem věc nestojí za zmínku. Přidávám hvězdičku za ty kluky a za můj oblíbený žánr. I tak to není žádná sláva. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Přesně taková blbost jak se dalo očekávat podle traileru. Na druhou stranu úplně ten film nezatracuji je tam sice tuna klišé a samo o sobě to není moc zajímavé, ale řemeslně to aspoň není úplná sračka a i když uznávám, že ty efekty nejsou nic extra, tak jsem viděl i horší, ale stejně to je max na 2* hlavně proto, že Wesley je tu úplně zbytečný a kdyby tu nebyl vyjde to nastejno. Škoda svou mrtvou kariéru už patrně znovu nenastartuje.30% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Parta mladistvých, dodávka ( v tomto prípade SUV ), cesta do horskej chaty s tradičnou zastávkou na benzínke...kde som to všetko len videl? 90% slasherov začínala práve takto. Okrem toho, že miestnu hrozbu v podobe Jasona, vidlákov alebo nadprirodzených monštier tu nahradili mimozemský bubáci. A ešte jeden bubák, tu kazí svoju už aj tak posr@tú kariéru. Wesley Snipes. Dlhy ale treba platiť. Koľko ale dlžia tvorcovia divákom, má však nedozernú hodnotu. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Poslabší sci-fi film o napadnutí (zase) Zeme mimozemšťanmi. Na tomto filme nie je prakticky nič, čo by vás ohúrilo, za zmienku stojí akurát občasná napätá atmosféra medzi stromami v lese, ale ako rýchlo začala, tak aj skončila. Hodnotenie 2* je možno až zhovievavé, ani Snipes nepredviedol bohvieaký výkon. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak zlé ako som čakal. Najzaujímavejší tu je samozrejme Snipes. Dejová linka však mohla byť trochu dotiahnutejšia, niečo vysvetlené viac, na niečo by som sa vykašľal a hlavne škoda, že tu bolo toľko logických nezmyslov, až to miestami človeku nadvihlo obrvy. Tie nesúviseli ani tak s témou, ako skôr s koncepciou dejovej linky. A pritvrdil by som na masakroch. Na druhú stranu, miestami sa podarilo navodiť  príjemne-mrazivú atmosféru. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama