Reklama

Reklama

Suspicious

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 1994, 12 min

Obsahy(1)

Mladá žena sa po dlhej ceste autom snaží natankovať na viacerých pumpách. Vôbec sa jej to však nedarí. Všade pôsobí obsluha dosť zvláštne. No ani jej posledná voľba nebola najšťastnejším riešením... (*CARNIFEX*)

Recenze (8)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Výborne natočená "urban legend", na ktorej sa rozcvičil zaujímavý režisér David Koepp. Na cca 10 minútach vystaval napínavý nočný príbeh, ktorý svojmu "Suspicious" názvu dostojí vlastne počas celej stopáže, hororového diváka určite poteší a toho, kto túto story nepozná, na konci aj príjemne mrazivo prekvapí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa po dlhej ceste autom snaží natankovať na viacerých pumpách. Vôbec sa jej to však nedarí. Všade pôsobí obsluha dosť divne. No jej posledná voľba nebola najšťastnejším riešením. Čo ma malo vlastne vystrašiť, alebo pobúriť, alebo čo mi to vlastne malo spôsobiť? Strata času. Tých 12 minút som mohol aj inak využiť. Beeg - teen. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No nekecej :) o téhle městské legendě jsem neslyšel, tudíž mě na konci čekalo milé překvapení.Koepp ve své režijní prvotině dokázal úžasně navodit atmosféru, která během deseti minut jenom roste a zaryje se pod kůži.Michael Rooker opět famózní.Vynikající atmosferický krátkometráž, ze kterého na mě dýchla ta poctivá americká filmařina začátku 90tých let.Škoda že se Koepp nevěnuje režii víc.80% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Solidně natočené, i když na SciFy Channelu bych čekal jinačejší rozuzlení. :-) Třeba že holka je alien. :-) Ale jo, dobré, připomnělo mi to Stopaře s Rutgerem Hauerem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

… Režisér David Koepp a jeho prvotina. Tento krátký short určitě stojí za pozornost a to především platí pro fanynky a fandy Michaela Rookera. Docela slušně rozvíjející se atmosféra vyvrcholí v poněkud překvapující finále (no jak pro koho). 60% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

thrillerový kraťas, který svým stylem i atmosférou potěší fanoušky amerických B-čkových filmů a nebo někoho nečekanou pointou. Mě ten "look" či příběh až tak nenadchl, ale za lepší dvě hvězdy asi stojí. Posuďte sami tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Scharra 

všechny recenze uživatele

Zfilmování jedné z nejznámějších městských legend vůbec. I když jsem celou dobu čekala, že něco přijde, stejně jsme sebou na konci thrla ()

Reklama

Reklama