Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Budoucnost. Poté, co je stanice Kirkov napadena neznámým nepřítelem, zamíří přeživší k lodi Magellan. Ta byla postavena podle instrukcí z tajemného krystalu, nalezeného na Zemi po dopadu meteoritu společně se souřadnicemi, na které se má loď vydat. Dostávají se do neznámého vesmíru na ledovou planetu, kde je čeká více překvapení než si vůbec mohli představit. (zipacna)

(více)

Recenze (5)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Co nejvíce musím pochválit, jsou nádherné exteriéry v tomhle filmu. Ať už základna Kirkov, ledová planeta či vesmírné scény, všechno se mi líbilo. Příběh byl tajemný, nápaditý a film jsem sledoval se zatajeným dechem. Pokud bych měl srovnávat například se současným seriálem SGU, raději bych se díval na seriál z tohohle vesmíru. Tento film měl být pilotem pro seriál, který však nebyl nikdy natočen. Škoda, protože spousta otázek zůstala nezodpovězena, například Země nebo Inaku. Ač tenhle film očividně doplatil na nízký rozpočet (například exteriéry nejsou moc dobré), herci byli sympatičtí a celý film ve mě zanechal velmi blažený pocit. Nemůžu tedy hodnotit méně než 4 hvězdičkami. ()

axik 

všechny recenze uživatele

Podivné scifi plné velkého množství digitálních efektů aneb Zeměkoule je zničena v prvních 10 minutách filmu útokem vetřelecké lodi. Psychologie postav = žádná. Celkem nuda. Celý film je plný nejrůznějších překvapení, najednou se vynořují postavy aby vzápětí nechali všemu podivně volný průběh. Prostě i když je tam každých 5 minut nějaký hezký CGI efekt, to je vše.... ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý film,aj pre veľkých fanúšikov sci-fi.Okrem námetu tam nie je celkom nič zaujímavé.Snažil som sa nájsť aspoň niečo,ale nič som na tom filme nenašiel čo by stálo za to.Na iných takýchto filmov sa dá aspoň zasmiať,ale na tomto určite nie.Film vystavuje stále na obdiv svoje špeciálne efekty,žiaľbohu ale zastaralé a nezmyselné.Veľká časť príbehu ani nemá zmysel.Možno tak ešte pre malé deti,tie by to pozreli zo zvedavosti. ()

Zajímavosti (1)

  • Tento film byl zamýšlen jako pilotní díl ke stejnojmennému seriálu. Měl se v něm mimo jiné objevit i herec Michael Ironside. Ač se o natáčení mluvilo ještě v roce 2005, k jeho realizaci nikdy nedošlo. (zipacna)

Reklama

Reklama