Reklama

Reklama

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Marně jsem se snažil na tomto filmu alespoň něco objevit, bohužel, kvůli většině klišovitých scén, trochu matoucího spiknutí a i přes víceméně standardní výkon hlavního představitele Merliho (soukromý detektiv, který je poslán do Rakouska snažit se odkrýt tajemství narůstajících případů pohřešovaných osob, většinou mladých žen) mě toto Massiho v pořadí již jedenácté poliziesco příliš neoslovilo. První polovina je hodně ukecaná a nic moc se v ní neděje, krom toho jsou tam i komediální prvky, a to v tomto případě u tohoto druhu filmu příliš nemusím (tedy jak u koho). Zaujala mě tak jen Joan Collins v roli svůdné femme fatale, která svým příchodem asi kolem 40. minuty dala filmu trochu více šťávy, viz její číslo v klubu a pak nahá scéna na konci. Když vezmu v úvahu, že zde hrála suma sumárum asi tak 15 minut, tak odvedla docela dobrou práci. Když k tomu připočtu velmi dobré atmosferické Ciprianiho hudební skóre a částečně i charismatického Merliho v nějakých těch pěstních bitkách, dělá mi to hezké tři hvězdičky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak a bieda pri komentovani polizzioteschi filmov pokracuje - mam k dispozicii len komentar miestneho konspiracneho teoretika Karla Chrochta, inak kvalitni komentatori -fragre, tron, Pomo, radek99, Oskar atd atd poliziotteschi filmy praktickky nekomentuju. Ako v reziserskej tvorbe Stelvia Massiho /Squadra Volante, Mark il poliziotto spara per primo, Convoy Busters/ ide o nadpriemerne poliziotteschi, ale jedna sa len o lahky nadpriemer. Hudba vyborna, tempo tiez, dialogy som si uzival, Maurizio Merli sice nie je moj oblubeny herec, ale tu hral na urovni, prakticky ceôly film tahal on, potom po x minutach sa pripojila Joan Collins. Za mna slubne poliziotteschi, Massi ako reziser nesklamal, a som rad, ze sa opat rozchadzam s Karlom Chrochtom : 70 % ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Joan Collins nejde prehlednout, to je samozrejme. Ale podobne jako zminuje kolega, ani ja jsem nenasel nic, cim bych si tento film zapamatoval. Poradne akce se tam nedockame, a cele mi to prislo spis jak nejaka romanticka krimi...no, nevadi, kazdy den neni posviceni... ()

Reklama

Reklama