Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla všechno a to všechno ztratila během jednoho okamžiku. Teď je její manžel mrtvý, ona je obviněna z vraždy a na krk jí dýchá trest smrti. Jediným východiskem je útěk! Risa Stantonová měla ideální rodinu i peníze, ale vše se jí zhroutilo, když našla svého manžela Fina zavražděného a detektiv Malloy ji obvinil z vraždy. Manželův přítel Brett ji sice obhajoval, ale přesto byla odsouzena na smrt. Cestou do vězení se však Rise náhodou podaří utéct a rozhodne se najít skutečného vraha. Začne zkoumat svůj případ a zjistí, že manžel jí celá léta lhal a vedl dvojí život. S detektivem v patách musí najít odpovědi na otázky, které možná vedou k rozuzlení případu. Proč byly v manželově kufru havajské košile, když jel do chladného Denveru? Kdo je záhadná žena, která mu poslala vzkaz, on pak odešel a byl zavražděn? Proč měl ve firmě dvě rozdílné účetní knihy? A proč Brettovi tak záleží, aby odešla ze země? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Anglie 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní variace na Uprchlíka, byť s kratší stopáží(což mi vůbec nevadí). Příjemně mne to překvapilo a pro dámy bude nepochybně atraktivní účast Roba Stewarta(Vražedné pobřeží) v roli detektiva Malloye. Nepostrádá napětí. Mohu jen doporučit - ve srovnání s originálem tenhle televizní film rozhodně oči klopit nemusí. Suma sumárum - stejně kvalitní čili stejné hodnocení. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Řadový tv thriller, ve kterém se místo akce mluví. Zápletka je lehce nepřehledná a pointa se dá vytušit. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Ženské vydání Uprchlíka s Harrisonem Fordem. Žena (Joanna Pacula) je falešně obviněna z vraždy svého manžela. Uteče z vezeňského transportu a snaží se sama najít vraha. Detektiv (Rob Stewart), který jí je v patách postupně zjišťuje že na její nevině asi něco bude ... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama