Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Jsou tu zřejmě dva důvody, proč se film pohybuje v průměrných číslech. Ten hlavní problém bude v tom, že první díl nabídl všechno, co v tomhle tématu šlo, tím pádem se nedalo v pokračování ničím překvapit a to se u většiny uživatelů odrazilo v hodnocení. Druhý důvod, který mrzel nejvíce mě, je absence Jacka. Ten má všeho všudy minutový prostor a myslím, že s jeho charismatem by byl celý film daleko záživnější, stejně jako předchozí díl nebo letošní The House with a Clock in Its Walls. Co se týče obsazení tohoto snímku, tak si troufám tvrdit, že je o chlup zajímavější a zábavnější než v prvním díle, a to samé platí o scénáři, který je sice jedno velké klišé pro děti, kde se ubralo na hororovějších scénách, ale pořád se to sleduje lépe, než romantika s Dylanem. Masky a efekty jsou stále na prvotřídní úrovni, takže jsem ve finále spokojený a procenta strhávám vyloženě za chybějícího Jacka. Na závěr se snad hodí říct, že komu se líbil díl první, tomu se bude líbit i díl druhý, protože jsou téměř totožné. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ, kdy u povedené a výdělečné jedničky, došli tvůrci k přesvědčení, že se bude úspěch opakovat i druhého pokračování. Bohužel celý projekt vede banda diletantů, kteří nejsou schopni stvořit nic kloudného. Celý průběh je jeden velký průšvih bez nápadu a snahy. Je i škoda ztrácet čas psát koment k takové ptákovině. Nedoporučuji. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem mohu přistoupit ke kopírce a namnožit svoji reakci na čtení z první knihy R.L. Stina. Ukradený Halloween jde ruku v ruce s rokem 2015. Kdybych chtěl být rychlí a stručný, tak vypálím: kniha, bubáci, teenageři, Jack Black“. Možná že druhý příběh působí ještě víc dětsky a takovým tím typickým šmakem druhého pokračování, ale jinak jestli vás jednička pobavila, tak žádný strach z oživlých dýní a směle listujte. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jack Black je tu asi 5 minút, je úplne zbytočný a zjavne celá rola bola zahraná za jeden deň. Niektoré zábery vyzerajú nádherne (čarodejnice so zelenými hlavami), ale celkovo potenciál Halloweenu je strašne nevyužitý a netuším prečo v tak rozsiahlom univerze, ako sú knihy Goosebumps, je nutné recyklovať toho istého záporáka v už druhom filme. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesto, že se mi zdála jednička lepší, tak Ukradený Halloween o moc horší není. Jedná se typicky průměrnou dětskou podívanou, která přináší od klasických pohádek aspoň trochu více vtipu a napětí. Za jedno shlédnutí s dětmi to stojí, ale zařazení Husí kůže 2 do pravidelného repertoáru, to je málo. Mimo to návrat Jacka Blacka byl totálně zbytečný a nesmyslný. Vůbec jsem tento krok nepochopil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)
  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)

Reklama

Reklama