Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ožívání halloweenských figurek a atrakcí tematicky drží celkem pohromadě, ústřední pubertální trojice zase neotravuje a sem tam i slušně zavtipkuje – na dětské (trikové) strašidelné dobrodružství. (Samo)píšící se zápletka však postupem času ztrácí dech a rozhodně ji nenakopne návrat Jacka Blacka na pár scének, když se samolibě přiřítí zachránit situaci. Od minula se laťka snížila jen minimálně. 5/10 ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pri upratovaní opusteného sídla nájdu Sonny (Jeremy Ray Taylor) a Sam (Caleel Harris) hračku, ktorá ožije. Povie im, že môže vyriešiť všetky ich problémy, ak sú ochotní stať sa jeho rodinou. Jeho schopnosti sa pre chlapcov stanú užitočnými, ale len do chvíle, keď zistia, že Slappyho úmysly sú nekalé a oni mu svojou nevedomosťou pomáhajú naplniť diabolský plán, ktorý ohrozuje celé mesto, ktoré zažije Halloween ako nikdy predtým. - Asi každému je jasné, že Hollywoodske hviezdy nemusím, ale tento pán Jack Black to je iný level, pretože tak nesympatického herca aby človek pohladal. Po tých dvoch tohtoročných prepadákoch si snáď uvedomí, že pri hororoch nemá čo hladať, a to ani v prípade, že ide o neškodné PG-13 filmy. Sequel k Goosebumps nie je zlý, ale je ešte menej hororový, než jeho predchodca. Masky sú ale stále velmi pekné, deti majú medzi sebou podarenú chémiu a keďže sa natáčalo v okolí Atlanty, je tu plno ludí, ktorí sa v menších úlohách objavili v Stranger Things. Aj vďaka krátkej stopáži to ubehne rýchlo a sviatočná nálada je spracovaná príjemne. Často sa pobavím na nezmyslených prekladoch názvov do našich jazykov, ale tentokrát v prípade vtipu víťazí uvedenie Halloweenskeho hororu, ktorý mimochodom nepatrí nikde inde než na DVD, do kín v marci. + herečka z Tales of Halloween + herec z It + herec z Castle Rock + herečka z The Collection + herec z Stranger Things ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jack Black je tu asi 5 minút, je úplne zbytočný a zjavne celá rola bola zahraná za jeden deň. Niektoré zábery vyzerajú nádherne (čarodejnice so zelenými hlavami), ale celkovo potenciál Halloweenu je strašne nevyužitý a netuším prečo v tak rozsiahlom univerze, ako sú knihy Goosebumps, je nutné recyklovať toho istého záporáka v už druhom filme. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

O maličký schodík ( vďaka za to ) horšie pokračovanie, ktoré vlastne len potrebovalo lepšieho režiséra. A to nemyslím rejžu jedničky ( ktorý z námetom v tej dobe tiež nie veľmi popasoval ), ale niekoho kto to ovláda. Väčšina je však už za zenitom, alebo točí niečo, čo fanúšikovia dvakrát neocenia. Ken Jeong si ( opäť ) ukradol film pre seba. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)

Reklama

Reklama