Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

corpsy 

všechny recenze uživatele

O maličký schodík ( vďaka za to ) horšie pokračovanie, ktoré vlastne len potrebovalo lepšieho režiséra. A to nemyslím rejžu jedničky ( ktorý z námetom v tej dobe tiež nie veľmi popasoval ), ale niekoho kto to ovláda. Väčšina je však už za zenitom, alebo točí niečo, čo fanúšikovia dvakrát neocenia. Ken Jeong si ( opäť ) ukradol film pre seba. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Som spokojný. Z viacerých dôvodov. No najmä z dvoch. V prvom rade som rád, že som sa k filmu dostal ešte tento rok a nie v januári (alebo ako sa tu píše teraz až v marci) a okrem toho ma teší, že som si ho aj celkom príjemne užil. Postavy sú okey, Slappy je vtipný a pritom aj celkom efektívny padouch a okrem toho som miestami vôbec nevedel kam bude film smerovať. Možno síce pri konci vieme, že budeme mať ten klasický happy-end, no celkovo to funguje uspokojivo. Vizuálne je podľa mňa film celkom okey. Niektoré efekty sú super, iné sú zase trošku divné, no myslím si, že vyzerá to reálne o niečo lepšie ako prvý film. Moc si už prvý film síce nepamätám, no mám pocit, že je tu niekoľko kreatívnejších momentiek a bavilo ma to. Teda až na pár vecí. Občas som mal pocit, že Madison Iseman bola trošku plytká a málo zaujímavá. Viac-menej jej postava nemá tomu moc čo pridať. Je super, že sa tu objavil aj Jack Black, no jeho postava je tu podľa mňa absolútne nevyužitá. A mrzí ma to z toho titulu, že v prvom filme bol super a chcel som ho v role R.L. Stina vidieť znovu. A tu dokopy ani reálne nakoniec nemusel byť. Popravde, načo tu vlastne bol? Niektoré scénky sú trošku divné a mizerné. Najmä s tyranmi, ktorých tu musíme mať. A okrem toho si myslím, že sme sa do poriadnej akcie mohli dostať trošku skôr a v úvode je film trošku monotónny a jemne nudný. Ale keď sa začne dvíhať, tak je to super a užíval som si to. Napriek tomu rodinnému tónu si myslím, že film stojí za pozornosť. Ak sa vám páčil prvý film, možno si užijete aj tento. Za seba hovorím, že ja áno. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé jako první díl,jen tentokrát hodně zjednodušené a v mnoha ohledech odporující pravidlům nastaveným v předchozím filmu.I tak je to ale slušně zábavné (i díky stopáži),celkem sympaticky udělané a snad jen ten konec byl až moc divně easy.Narozdíl od jedničky se tady asi objedu bez opakovaného shlédnutí...60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skoro jak jsem čekal. Hodně slabý, nezáživný a nezábavný odvar jedničky. Nic, co by zaujalo nebo pobavilo. Teda až na gumové medvídky. Trvá hrozně dlouho, až se to rozjede. Zajímavé je na filmu jen to, že vyvolá přemýšlivou otázku (a dopřeje vám čas a prostor nad ní dumat) - opravdu lze strašidlo oblbnout tím, že se vydáváte za strašidlo? 1,5* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)

Reklama

Reklama