Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (277)

bourec 

všechny recenze uživatele

Postava Slender-mana je vskutku odporně nehezká,a je hrozná škoda že ho pan Bílý nenechal trochu víc strašit.Mnohem víc se věnuje halucinacím,pokřivenejm obrazům a obličejům jek z nějakýho psycho filmu o feťácích.A o zabíjení a krvi už ani nemluvim.Slabě průměrná báchorka pro přerostlý puber´tačky,který nevěděj co se sebou.40%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem vás, že americký film "Slender Man" má jasne určenú cieľovú divácku skupinu. Keď si to pustíte, tak majte na pamäti, že je to natočené pre trinásť ročné školáčky, ktoré majú za sebou len niekoľko málo menštruačných periód, začínajú túžiť po prvých reálnych sexuálnych zážitkoch a o svoje radosti a smútky sa delia so svojimi vrstovníčkami prostredníctvom všemožných virtuálnych sociálnych sietí. Tie budú z tohoto snímku určite na smrť vystrašené. Ja, štyridsať tri ročný chlap, horrorový veterán, som si to v rámci všeobecného prehľadu pozrel, ale viac ako dve hviezdičky tomu veru nedám. ** ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Takto nezáživný horor som dlho nevidel. Pocity strachu? Nula bodov. Atmosféra? Ešte horšie. Slenderman pôsobí ako amatérsky film. Bez srandy. Štyri kamarátky si pozrú na internete video a hneď na to jedna zmizne. Zvyšným trom som celý čas prial nech zmiznú čo najskôr tiež lebo to čo stvárali bolo na facku. Lepšie lakačky som videl aj v Scary Movie a o pár fakt lacných efektoch radšej nejdem ani hovoriť. Nejde o odpad, film som dopozeral na prvý krát, len sa mi nezdalo že sledujem horor a už vôbec nie z roku 2018. Skôr nejakú experimentálnu študentskú hovadinu čo chce vystrašiť ale nejde jej to. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Slender man je takovej pojem, taková hororová postava a oni to takhle doserou. Od režie, přes scénář až po ty herecký (ne)výkony. Místo aby to mělo tajemnou, děsivou atmosféru mi bylo trapně. Ty jejich sny a vidiny a stíny, celá ta logika. Rozhodně je chyba, že ho tolikrát ukázali, to je postava, která nemá bejt tolik vidět. Má vzbuzovat respekt sám o sobě. Mě to absolutně nezajímalo, nevypnul jsem to jenom proto, že to nemám ve zvyku. Co jinýho už má dostat odpad než něco takovýho. A už nikdy víc. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Škoda, že v poradí 800 komentár pripadol práve na tento film. Keď som pred dvoma rokmi na odporúčanie skvelého kamaráta odštartoval svoju "kariéru" na čsfd nepredpokladal som, že sa niekedy k takýmto číslam dopracujem. Dokonca som párkrát zapochyboval, či tu má vôbec zmysel chodiť, pretože pri čítaní komentárov niektorých užívateľov ( predovšetkým z ostravsko-karvinských dolú ) sa človek musí zamyslieť, ale nakoľko sa snažím brať ľudí takých akí sú ( nie vždy sa to dá a nie je to vôbec ľahké ) som aj vďaka najväčšiemu filmovému fanúšikovi, ktorého poznám ostal a dopracoval sa k už celkom slušným počtom hodnotení či komentáro. Slender Man má síce veľmi solídnu hororovú atmosféru a niekoľko momentov má náznaky, že by mohli slabšie povahy vystrašiť, avšak príbeh je príliš jednoduchý, herečky hlavne pri stretnutiach zo Slender Manom trápne, príliš veľa času strávia chatom a konverzácie s ich priateľmi na škole sú strašné. Dlho som zvažoval hodnotenie medzi 2 a 3 * nakoniec nudný scénar ,herecké výkony a fotky upravené vo fotoshope so Slender Manom prevýšili dojmy z dobrej hororovej atmosféry. 50% by však filmu svedčalo o čosi viac. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Projekt byl i přes svůj nízký rozpočet během produkce několikrát pozastaven kvůli nedostatku peněz. (Beckett51)
  • Promo fotky k filmu se pořizovaly v Bostonu od 19. června 2017 do 28. července 2017. (DominikMH)

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama