Reklama

Reklama

Midnight, Texas

(seriál)
Trailer
Drama / Fantasy / Mysteriózní
USA, (2017–2018), 13 h 37 min (Minutáž: 43 min)

Předloha:

Charlaine Harris (kniha)

Hudba:

Jacob Groth

Hrají:

François Arnaud, Dylan Bruce, Arielle Kebbel, Jason Lewis, Peter Mensah, Sarah Ramos, Yul Vazquez, Kellee Stewart, Taylor Black, Lora Martinez-Cunningham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Mezi "supernatural" seriály spíš horší průměr. Spousta dost špatných digitálních triků nezachrání chvílemi originální mytologii a zápletky. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Od Midnight, Texas jsem očekával, že by mohl nabídnout něco ve stylu True Blood s trochou Supernatural. Což mi na první poslech nezní úplně špatně, takže to stálo za vyzkoušení. Začnu obsazením, které se rozhodně nedá označit jako okoukané. Přesto však nabízí několik povědomých seriálových herců. Příběh taky není úplně špatnej. Hlavní hrdina přichází do městečka, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá. A postupně se dozvídá, že v dalším osudu městečka by měl sehrát klíčovou roli. Škoda je závěru, který mi přišel takový nedotažený a vcelku nijaký. Pokud by byla další série, tak bych se nezlobil, protože takových seriálů moc není. Pokud nebude, tak na Midnight, Texas nebudu vzpomínat ve zlém, protože dokázal zabavit a koukalo se na něj dobře. 2. série Po dlouhém odkládání jsem se podíval i na druhou sérii a mám takový pocit, že jsem to neměl dělat, protože mi to úplně zkazilo dojem, který to původně vyvolalo. Nejenže se postavy chovají jinak než v první řadě, ale hlavně mění svoje chování a motivace snad každý díl. Chvílemi to působí jako kdyby už tam nikdo nechtěl hrát, protože postavy odchází a vrací se zdánlivě bezdůvodně. Jejich vývoj je hrozivě uspěchaný a celkově i hlavní zápletka druhé řady stojí za starou bačkoru. Ukončení se vůbec nedivím, protože jestli po seriálu něco zbylo, tak je to hořká pachuť. ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria ma vcelku bavila, k postavám som si síce dlhšie musela hľadať cestu, ale napokon si ma Midnight získal. Napriek tomu, že tu bolo viac hluchých miest, sa mi páčila tá brakovosť, ktorá bola úsmevná, ale taktiež zábavná. 55% - Príjemným prekvapením pre mňa bola séria druhá, ktorú som si užila ešte viac - partička z Midnight do toho ide naplno a k srdcu mi prirástla nielen postavami, ale i mytológiou. Oddychovka, ktorá síce nevyniká v ničom z toho, čo robí, ale zase si našla svoj štýl a dokáže byť zábavná i prekvapivo žánrová. Je to taký trošku gýč, ale s tým som stotožnená :D Je škoda, že seriál končí. Pár sezón by to ešte znieslo, raz ročne by som si na tých rozumne zvolených 9-10 dielov čas rada našla. 65% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

True Blood mám hodně rád, takže jsem se dost těšil na další autorčinu sérii. Postavy jsou víceméně fajn, máme tu pár známých tváří. Příběh mě bavil. Bohužel některé epizody mi přišly zbytečně natahovaný, často tam postavy zmateně běhaly sem a tam a hrozba se nějak vyřešila sama. Celkově to je takové slabé a něco tomu chybí. TB se to nemůže rovnat. Je to veliká škoda. Myslel jsem si, že budu mít aspoň náhradu za Grimm. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z rodiny seriálů, ve kterých různé nadpřirozené potvory žijí v poklidu mezi námi. V tomto případě je tím místem texaské městečko Midnight, kde v místní hospodě můžete narazit na anděla, upíra, čarodějnici i obyčejnou nájemnou vražedkyni. Všichni si tu v klidu vegetujou, dokud si jeden z pekelných šéfů neusmyslí, že je načase se zase podívat nahoru a za vstupní bránu má sloužit právě Midnight, protože tam je hranice mezi světy nejtenčí. Nejedná se sice o nic extra promyšleného, ale jsou tu fajn postavy, přičemž žádná není vyloženě na pěst, solidní záporáci se tu profilují jak ze světa přirozeného, tak toho nadpřirozeného (boží Breeda Wool) a i když je tu sem tam vidět, že by se hodil nějaký doláč navíc, líbily se mi i digi potvory. Herecky bez výhrad a okoukanější obličeje jako jsou Mensah s Arnaudem výborně doplňují ti méně známí. Za mě úplně v pohodě a na druhou řadu se rád podívám. 75% ()

Galerie (367)

Reklama

Reklama