Reklama

Reklama

No es nada, mamá, sólo un juego

  • Venezuela No es nada, mamá, sólo un juego (více)

Obsahy(1)

Juan (hvězdný David Hemmings), zvrhlý dědic upadající plantáže naštvaný z odříznutí od bohatství svého otce, si to chce ze vzteku vyřídit se svou matkou (Alida Valli), která časem velmi neochotně snáší synovo nepřirozené chování a krutosti. Jeho vztek ho tak vyšinul, že uvěznil nevinnou venkovskou dívku (Andrea Rau) a začal ji podrobovat pokořujícímu mučení. Nejdříve zavřenou v ohradě ji nechal hladovět, dokud se neoddala jeho sexuálním potřebám, poté s ní hrál různé ponižující hry. Například ji nutil částečně nahou běhat džunglí, kde ji pak pronásledoval se svými psy, kropil hadicí, nebo ji dával jíst červy naplněný bochník chleba, až se zdálo, že se stala jeho poslušnou otrokyní. Ve skutečnosti však dívka plánuje pomstu. (Karlos80)

(více)

Recenze (4)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Kupodivu, erotika zde byla na prvním místě a Andrea Rau byla vcelku hezká, tedy jen do té doby než ji Juan ostříhá. Záporák David Hemmings ovšem také výborný. Jenže dějově to skřípalo jak rezavé převody. A ty věčné retrospektivy tomu také moc nepomohly. Dalo by se říci, že je to tak na usnutí. Jakés takés kvality je však třeba snímku přiznat a jen proto to u mne nekončí v koši. Mimochodem, víte, že název filmu přeložen do češtiny je „To nic, mami, je to jen hra“? ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Skvělé dominantní a submisivní drama. Zlovolný muž (výtečný David Hemmings, který tu vypadá velmi dobře, bez ohledu na to, co dělá-kdo by to jen řekl, že se hvězdný Hemmings objevil i v takových-to filmech) terorizuje svou matku a mladou, chudou dívku (výtečná Andrea Rau), kterou sexuálně zneužívá a všelijak ponižuje, poté co se ocitne vyloučen z otcovy vůle. Pěkná úvodní scéna a jinak typické Euro-sleazy. Povrchní, dekadentní, perverzní s možstvím nahoty, sexu a lidského ponižování až na úroveň degradace. Patrně to nejlepší od režiséra Forquého, který je znám mmj. například ještě filmem "In the Eye of the Hurricane". Jen pro tvrdší nátury a rozhodně nedoporučuji feministkám. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No tak to byla absolutní náááádhera!!!!! Tento film mi absolutně dokonale sednul, úžasně jsem si ho užíval. Hlavní postava Juan je zvrhlej deviant a skoro celej film je o tom, jak si podává místní kočičku. Nádherná herečka!! To je na filmu další velké plus, že ta ženská je fakt překrásná jižanka ... no ... Noa teď onji tam uvězní v jakési ohradě, nechá ji vyhladovět, ponižuje ji tak šíleným způsobem, že z ní udělá doslova robota, neživou věc. Je zde spousta nahoty, zneužívání atd. Ale i když jsou to zvrácené praktiky, takje to podáno tak jaksi ...skvěle!!! Jestli nějakej film někdy přesně vystihnul část obsahu mé zvrhlé psychiky a sexuality, je to přesně tento film... Juan si holku úplně podmaní a pak se k ní začne chovat relativně hezky. Celá pointa původně jednotvárného a samoúčelného filmu se vyjeví až na konci. To mi připomnělo skvělé japonské pinku-exploitery, kde je vždy i nějaká zápletka, motiv a dějové vyvrcholení. Tady je konec taky dost slušnej. A ještě co je na tom filmu úžasný, tak ten hlavní hrdina. I když tam dělá tak hrozný věci, tak ho prostě máte rádi!! Prostě je to takový pohodář, herec Hemmings si svoji roli vyloženě užívá. Hroznej sympaťák, který je prostě nad věcí a dělá si co chce jak v životě, tak se ženskou, matkou i otcem ... Na rok vzniku hodně odvážná věc. A je to prostě absolutní perla, to sem vůbec nečekal ... BOMBA!!! ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Revenge movie po spanielsky a ze chuti. Co si budeme nahovart. Je ho hlavne kvoli neuveritelne pritazlivej Andrea Rau alias Lola, ktora s lahkostou padajucich kusov oblecenia plni mokre sny vacsiny muzov o zvadzani chyznej, jednoduchej Marii - po venezuelsky - Loly. Dost dlhy a nudny zaciatok, ktoreho pocity este zhorsovala mizerna kvalita kopie, ale neskor to zacne naberat tempo, ktore sa nezastavi az do prekvapiveho konca. Pekny kusok. Zo vsetkych uhlov pohladu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama